Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΗ "ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ" ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ!


     Οι δολοφόνοι του Μελιγαλά, του Φενεού, της Ούλεν και αμέτρητων άλλων μαρτυρικών τόπων, εξακολουθούν και ξερνούν το σταλινικό μίσος τους εναντίον των συγχρόνων κοινωνιών και της καταρρακωμένης, από τους ίδιους, σύγχρονης Ελλάδος.



     Η θυγατέρα του, αμφιλεγόμενου, κομματικού ποιητή του ΚΚΕ Γιάννη Ρίτσου, Έρη Ρίτσου, άδραξε την ευκαιρία του θανάτου του Στρατηγού Στυλιανού Παττακού για να ξεράσει το κομουνιστικό μίσος της περιυβρίζοντας έναν νεκρό!

     Δείχνοντας τον πραγματικό ποταπό εαυτό που κρύβει κάτω από το φερετζέ μιας δήθεν "κουλτούρας" κάθε κομμουνιστής, η Έρη Ρίτσου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  δεν κατάφερε να κρύψει τη ...χαρά της για το θάνατο ενός υπέργηρου 104 ετών, επικαλούμενη μάλιστα και τη "συνδρομή" για το θάνατο αυτό ακόμη και κοινών διαρρηκτών οι οποίοι του έκλεψαν ένα αριστείο Ανδρείας με αποτέλεσμα η θλίψη να οδηγήσει  έναν γέροντα σε εγκεφαλικό! Η ευτελέστερη μικροκαρδία των κομμουνιστών σε όλη της τη σκοτεινότητα, πιο σκοτεινή κι απ΄το "καπνισμένο τσουκάλι" των ...αρχιμαγείρων του εθνικού μίσους .

     Με την κομματική "προίκα" των κομμουνιστών δολοφόνων του Κ.Κ.Ε. που της άφησε ο μπαμπάς της, αβανταρισμένος από τους ίδιους και το σοβιετικό καθεστώς, η Έρη Ρίτσου με μια χούφτα "φρέσκα φασολάκια" θεώρησε ότι θα μπορούσε να αυτο-σερβίρεται ως ...πνευματικός "άνθρωπος" αλλά, τελικώς, ένας φυσικός θάνατος την "ξεβράκωσε" δείχνοντάς την απογυμνωμένη και εκ του τελευταίου ψήγματος φυσιολογικού ανθρώπου ο οποίος σέβεται τον νεκρό.

Film noire μακάβριας Ιστορίας, 
ο Γιάννης Ρίτσος με τα σοβιετικά "λιλιά" 
πλάι στον σφαγέα των Ελλήνων Καπετάν Γιώτη (Χαρίλαο Φλωράκη)

     φιχταγκαλιασμένος’" με τους δολοφόνους της μεγάλης μας τραγωδού Ελένης Παπαδάκη, ο πατέρας της Γιάννης Ρίτσος, με κρεμασμένα στο πέτο του τα κομματικά 'λιλιά' των σοβιετικών κακούργων της ανθρωπότητος  και αβανταρισμένος από τον ντόπιο ΚΚΕ δεν ήταν δύσκολο να μοστραριστεί ως ποιητής. Προσκυνημένος στο κομμουνισμό ακόμα ένα μαστόρι του, ο Γιάννης Ρίτσος, κάνοντας ηλιοθεραπεία στη Γυάρο μας μίλησε ότι "μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα και απλά". Δυστυχώς όμως η κόρη του Έρη Ρίτσου σήμερα, τον διαψεύδει οικτρά δείχνοντας ότι, ως κομμουνίστρια, όχι μόνον δεν έμαθε να συζητά "ήσυχα και απλά" αλλά και ότι, ούτε καν, δεν έμαθε να ελέγχει το αντικοινωνικό μίσος της που διαφεύγει του έρκους των οδόντων της.

Η δολοφονημένη από το Κ.Κ.Ε. και τους ομοϊδεάτες του Γιάννη Ρίτσου, 
τραγωδός μας Ελένη Παπαδάκη

     Την Facebookωμένη Έρη Ρίτσου επετίμησαν πάμπολοι Συνέλληνες επισκέπτες του λογαριασμού της οι οποίοι την αντιμετώπισαν αναλόγως...

Σταχυολόγημα...

     Αντιθέτως -και προς Τιμή της!- η χήρα του πραγματικού αντιστασιακού και βασανισμένου Ανδρέα Λεντακη, Φωτεινή Λεντάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό επιδεικνύει μεγαλείο ψυχής και πραγματική Παιδεία σημειώνοντας τα παρακάτω: 


     Εκείνο το οποίο απομένει ως συμπέρασμα είναι η αθεράπευτη αντικοινωνική εγκληματικότητα των γραικύλων κομμουνιστών η οποία υποφώσκει στην περιθωριακή χαμοζωή τους την άκομψα πασπαλισμένη με σοβιετική φασουλοκουλτούρα. Ανθρωπάρια αγραμμάτιστα που εμπορεύονται ποιητικές συλλογές, όντα ανύπαρκτα τα οποία περιυβρίζουν νεκρούς, σέχτες διανοητικού έιτζ που επιχαίρουν με θανάτους υπέργηρων, με λίγα λόγια κοινωνικές εστίες μολύνσεως, αυτοί ήσαν αυτοί είναι και αυτοί θα παραμένουν οι ελάχιστοι, πιο πίσω κι απ΄το απόκομμα του Νίκου Μιχαλοβλάκα (!) γραικύλοι κομμουνιστές εσαεί!

     Η, αξιοθρήνητης μικροψυχίας, Έρη Ρίτσου αποτελεί διάττον κίνητρο για να παραφράσουμε τον στίχο του κομματοπρόβλητου μπαμπά της και να πούμε: Τη Ρωμιοσύνη να την κλαις με ...μαύρο δάκρυ! Ή, μάλλον, ακόμη ένας λόγος για τον οποίο, εμείς οι Φασίστες οι οποίοι λυπούμεθα για τον θάνατο κάθε συνανθρώπου, να νοιώθουμε υπερήφανοι επιμένοντας:


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.