Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016



Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ


     Η σημερινή εκκένωση της κατάληψης του Βοτανικού και η σύλληψη των αστείων ακροδεξιών καταληψιών ήταν αναμενόμενη εξ αρχής και ήταν αυτό που όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε για τα εθνικά συμφέροντα φοβόμασταν. Οι γελοίοι καταληψίες είναι προφανές ότι ούτε καν μπήκαν στο κόπο να σκεφτούν οργανωτικά και να διαβάσουν έστω τα παραπάνω πέντε σημεία* που αναφέρετε. Σπρωγμένοι από τη Χρυσή Αυγή, τη ΛΕΠΕΝ και το κόμμα ΛΕΥΚΟ ήταν φυσικό και επόμενο να λειτουργήσουν προβοκατόρικα με τα γνωστά αποτελέσματα. Σε ένα πολύ αναλυτικό δημοσίευμα για τους κρυπτόμενους πίσω από τη κατάληψη του Βοτανικού χαρτογραφούνται αδρά οι σαθρές περσόνες αυτής της πολυσυλλεκτικής «κουρελούς»  και είναι πολύ σημαντική η περιγραφή του τρίτου ρεταλιού που την ύφανε:

     « Η τρίτη ομάδα είναι ο τοπικός σύλλογος «Αθηνά», ο οποίος έχει προσφύγει τουλάχιστον έξι φορές στη Δικαιοσύνη κατά της κατασκευής του μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ευγένιο Χριστοδούλου. Η τελευταία προσφυγή θα εκδικαστεί σε λίγες μέρες από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το καλοκαίρι ο Χριστοδούλου πήρε την απόφαση μαζί με τον φίλο του «στρατηγό» Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε μια άσκηση εφέδρων, να φτιάξουν ένα hotspot μόνο για Έλληνες σε αντίδραση -όπως εξηγεί ο ίδιος- στο hot spot που υπάρχει ακριβώς από κάτω και το οποίο διαθέτει «κλιματιζόμενους χώρους πολυτελείας και πέντε γεύματα την ημέρα». Για το σκοπό αυτό -όπως υσποστηρίζουν- ίδρυσαν το Κίνημα Ελλήνων Εφέδρων Πολιτών – Οπλιτών. «Έπρεπε να κάνουμε κάτι που να είναι πέρα από έναν απλό σύλλογο για να έχουμε και την πολιτική δυνατότητα του πράγματος» τονίζει ο Χριστοδούλου. «Είναι πολιτικό το κίνημα;» ρωτάμε. «Είναι μια κοινωνική δράση εφόσον δεχόμαστε αστέγους, μια ευπαθή ομάδα ανθρώπων σε μια χώρα που τους πέταξε στο δρόμο, που έχουν δουλέψει μια ζωή και βλέπουν ο ιδρώτας τους να πηγαίνει στους λαθρομετανάστες» απαντά ο Ιωαννίδης.

     Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο διαπιστώνει κανείς ότι οι πολίτες – οπλίτες είναι μια πολιτική δράση του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., το οποίο διαθέτει ακόμα έξι κινήματα και είκοσι ενώσεις. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στην ιστοσελίδα ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ντάλιος, το κόμμα έχει συνεργαστεί προεκλογικά τόσο με το ΠΑΣΟΚ το 2000 όσο και με τη Νέα Δημοκρατία το 2004 , ενώ στις εκλογές του 2007 υποστήριξε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. «Ήταν το μόνο κόμμα που μας δέχθηκε» υποστηρίζουν Χριστοδούλου και Ιωαννίδης, διευκρινίζοντας ότι πριν προχωρήσουν στην κατάληψη ήρθαν σε επαφή με «πατριωτικές οργανώσεις» για να κάνουν ένα κοινό μέτωπο. «Δεν τολμούσε κανένας τους, μετά όμως εμφανίστηκαν και θέλανε να το παίξουν και καθοδηγητές κατόπιν εορτής. Είχαμε εδώ έξω μια μεγάλη ελληνική σημαία και φωτογραφιζόντουσαν η κυρία Καψάλη, ο Μπαμπάνης, ο Ρήγας (Λ.ΕΠ.ΕΝ.), όλοι αυτοί ήταν εδώ φωτογραφιζόντουσαν και κάνανε τους επαναστάτες και από τη Χρυσή Αυγή έχουν έρθει επανειλημμένως. Επειδή όμως εμείς δεν θέλαμε καθοδηγητές πέρασαν στην επίθεση». Η Καψάλη με άρθρο της τον περασμένο Αύγουστο εγκαλούσε το κίνημα πολιτών-οπλιτών διότι στο hot spot για Έλληνες μπαινόβγαινε βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ όρος για τη στήριξη της Λ.ΕΠ.ΕΝ. στο πρότζεκτ ήταν να μην μπει στο χώρο βουλευτής κόμματος που έχει ψηφίσει το μνημόνιο…. Από πλευράς τους οι πολίτες – οπλίτες υποστηρίζουν πως «όσοι έρχονται και μας βοηθούν μπορεί να έχουν κομματική προτίμηση, μπορεί να είναι και στελέχη κομμάτων αλλά εδώ έρχονται ως άτομα». 
[http://news247.gr/eidiseis/reportaz/poioi-vriskontai-pisw-apo-to-hot-spot-gia-ellhnes-sto-votaniko.4352359.html]

     Aς ελπίσουμε ότι στο μέλλον η ακροδεξιά δε θα παρασύρει ξανά τους Εθνικιστές σε παρόμοια κατάντια αν και πολύ λίγο το πιστεύω, όταν κάποιοι μπερδεύουν το στρατοκαυλισμό με τη πολιτική και δηλώνουν έτοιμοι να πεθάνουν πολεμώντας οπλισμένοι ενώ παραδίδονται σα τις κότες στο πρώτο άοπλο αστυνομικό που τους ζητάει ταυτότητα.

Π. Ιακωβίδης

Σημείωση Σ.Ο.:

* To παραπάνω κείμενο μας το έστειλε ως σχόλιο στην ανάρτηση "Λ.Ε.Π.ΕΝ. : ΤΑ 'ΑΠΟΝΕΡΑ' ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" στην οποία και αναρτήθηκε, αλλά λόγω του επίκαιρου ενδιαφέροντός του αναρτάται και εδώ αυτοτελώς. Σε κάθε περίπτωση, μας θύμισε το "Χράμια τσόκαρα ταγάρια και ντορβάδες εμπριμέ" που ειπώθηκε κάποτε για τη Χρυσή Αυγή ως γνήσια εκπρόσωπο της εγχώριας ακροδεξιάς.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΥΔΗ, 5/11/2016, 19:32 μ.μ.

Με βαρύ ποινικό μητρώο οι 10 από τους 15 «μάγκες του Βοτανικού» για τους οποίους Κασιδιάρης, Παναγιώταρος ανέβηκαν στα «κάγκελα». Μαστρωποί, έμποροι ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφος ο «επικεφαλής», για αυτούς τους τύπους ζήτησε η Ελληνική Αυγή υλική στήριξη από την Δούρου. Και επειδή η υπόθεση είχε ‘βρωμίσει’ πια, σφύριξαν «ΛΗΞΙΣ»… της κατάληψης. Πότε; Μα στην συγκέντρωση-φιάσκο της Χρυσής Αυγής κατά του τζαμιού πριν από μία εβδομάδα έξω από την Στέγη Αστέγων (συγκέντρωση-αυτοψία… όπου διαπίστωσαν ότι με 50 συγκεντρωθέντες δεν καταλαμβάνουν ούτε περίπτερο…)

«Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα για τους συλληφθέντες, που ταυτοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Οι 10 από τους 15 ήταν σεσημασμένοι, έχοντας συλληφθεί στο παρελθόν και κατηγορηθεί για σειρά αδικημάτων. Ενας με το αδίκημα της μαστροπείας, άλλος με διακίνηση πλαστών δελτίων «σκρατς», άλλος με διακεκριμένες κλοπές και απάτες, άλλος με διακίνηση ναρκωτικών! Μάλιστα, ο φερόμενος ως επικεφαλής της κατάληψης έχει κατηγορηθεί για απάτη και πλαστογραφία.»
http://www.kathimerini.gr/882172/article/epikairothta/ellada/me-syllhyeis-elh3e-h-katalhyh-ston-votaniko 5/11/2016

Απίστευτη η ξεφτίλα της Χρυσής Αυγής στο άδοξο τέλος της «ακομμάτιστης» (εδώ γελάνε…) Στέγης Βοτανικού. Ολοφύρονται στα κάγκελα σαν μανιάτικες μοιρολογίστρες οι Ηλίες. Οι νοήμονες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες διέκριναν τον εμπαιγμό και δεν στήριξαν ένα εγχείρημα που ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο είχε την ΠΑΧΥΝΣΗ της στάνης Μιχαλόλια(κου). Τα εύσημά μας στον κύριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ και στο Καθίδρυμα γιατί άνοιξαν τα μάτια στους άδολους Εθνικιστές, που ΟΦΕΙΛΟΥΝ πλέον να απαντήσουν στο ερώτημα: «Πιστεύετε ακόμα ότι το «ΠΡΑΓΜΑ» που ονομάζεται Χρυσή Αυγή έχει σκοπό να απελευθερώσει την Ελλάδα από το Μνημόνιο, την ξένη κατοχή και το ισλαμικό άγος ή μήπως ο μοναδικός του σκοπός είναι η κατασυκοφάντηση και ο εξευτελισμός του Εθνικισμού;» Και αναλόγως να πράξουν!
__________________________________________________________________________________________

Ι. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, 6/11/2016, 09:43 π.μ.

Μάλλον για εκκένωση βόθρου επρόκειτο και είναι περίεργο πως κάποιοι που δηλώνουν αντικοινοβουλευτικοί και πατριώτες στηρίζουν ακόμα τέτοια σκατά που εκφράζουν τη πιο άθλια διαπλοκή κομματισμού και υποκόσμου. Συγχαρητήρια και στη κυρία Καρύδη και σε σας για τη διορατικότητα σας. Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα και οι δολοφόνοι της είναι εκείνοι που δηλώνουν ότι την αγαπάνε.
_____________________________________________________________

Ε. Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, 6/11/2016, 14:32 μ.μ.

[...]

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητή Κυρία (;),

Λάβαμε το μήνυμά σας και ασφαλώς μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα ο,τιδήποτε αλλά σε καμία περίπτωση δε θα σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε το Ιστολόγιό μας προς έκφραση οιασδήποτε εμπαθείας εναντίον μιας ομάδος Συνελλήνων της οποίας τον επικεφαλής, πλαγίως μεν αλλά διάπλατα, κατονομάζετε καθ'  ην στιγμη όλοι γνωρίζουμε ότι εκείνος δεν το συνηθίζει. Επιστρέψτε, λοιπόν, στο "Blog Ζούγκλα" ή και στο "Indymedia" τα οποία ευχαρίστως θα φιλοξενούσαν τις απόψεις σας με τις οποίες δε διαφωνούμε και πολύ αλλά δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να συνεργήσουμε σε στοχοποιήσεις. Την συγκεκριμένη ανάρτηση που μας επισυνάπτετε δεν την είχαμε υπ΄ όψη αλλά και δεν προσθέτει κανένα στοιχείο στην υπόθεση του Βοτανικού πλην μιας κριτικής σε μία άστοχη, αν θέλετε, υποστήριξη του "εγχειρήματος". Ευχαρίστως να επανέλθουμε εάν καταθέσετε κάτι ουσιστικό, επιπλέον των όσων περιέχει το μήνυμά σας.
______________________________________________________________

faiokokkinos autonomos …,…
[…]

Απάντηση Σ.Ο.:

Μία σειρά μηνυμάτων αλλά και μία προσωπική επαφή είχαμε από και με τον, ανωτέρω, Συναγωνιστή ο οποίος μας εξέφρασε μία σειρά καλώς τεκμηριωμένων αντιρρήσεων για την στήριξη …Μελανθούς ομάδος φερομένης ως «υπερκομματικής» και «αυτόνομης» προς τους καταληψίες του Βοτανικού. Η εύλογη οργή του Συναγωνιστή δεν κρίνεται σκόπιμο να μεταφερθεί εδώ και του συστήσαμε να την απευθύνει στους ιδίους τους κατακρινομένους …Μελανθείς ώστε να ανταλλάξουν εκατέρωθεν σκέψεις.  Η απάντηση του faiokokkinos autonomos είναι ότι εκείνος, μεν, απέστειλε στους κατακρινομένους τις αντιρρήσεις του αλλά οι αποδέκτες των αντιρρήσεων προτίμησαν να μη τις δημοσιεύσουν και τις κατέπνιξαν δημοκρατικότατα (με την τελευταία λέξη, εκ μέρους μας, εκτός εισαγωγικών). Έτσι, παρακαλούνται οι Μελανθείς να συνομιλήσουν από των στηλών τους και με τον επικριτή τους, αλλά και με δύο ακόμη οι οποίοι επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς μας μετέφεραν ακριβώς τα παρόμοια. Χωρίς να μας απασχολεί η, εν προκειμένω, 'άποψη' των αδελφών Strasser, πιστεύουμε ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είχε απόλυτο δίκιο και όταν διεκήρυσσε (δια γραφίδος Ο. Dietrich) ότι «Δεν δεχόμαστε , απλώς, την ελευθερία του ατόμου αλλά την απαιτούμε.». 
_______________________________________________________________

Αυτόνομος φαιοκοκκινος, 7/11/2016,  18:51 μ.μ.

Ο βρωμικος ρόλος σου ποια έχει φανερωθεί μαύρε κρίνε συνέχισε να μην μου δημοσιεύεις τα σχόλια μου τελευταία σταμάτησες και την υπερασπίσεις την εθνικιστικής σύριας αυτό τα λέει όλα.


Aπάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Αυτόνομε Φαιοκόκκινε,

Κατανοώντας την επιμονή της κριτικής σου δημοσιεύουμε το τελευταίο από τα σχόλιά σου που μας έστειλες για τον "ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ" αλλά κατανοώντας και το δικαίωμα του "ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ" να σου απαντήσει εφ'  όσον θελήσει σε ενημερώνουμε ότι εάν ο τελευταίος μας ζητήσει το e-mail σου θα του το δώσουμε ώστε, πλέον, να έχετε απευθείας διάλογο.
______________________________________________________________

faiokokkinos autonomos, 9/11/2016, 16:10 μ.μ.

Βρωμια και λυσσωδια η στεγη βοτανικου μεχρι και με πασοκ και νδ εχουν συνεργαστει επιτήδειοι της στεγη βοτανικου αυτους στηριζουν οι δηθεν αυτονομοι εθνικιστες του κωλου.
______________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.