Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

"ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΙΜΙΑ"
~ΠΕΡΙ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ" και  ΑΠΟδράσεως~



     Με αφορμή το τραγικό γεγονός στα ΙΜΙΑ και των αδικοχαμένων Ηρώων, τα δήθεν εθνικιστικά κόμματα, κινήματα και ομάδες διαφόρων πολιτικών χώρων,  τιμήσανε με την συμβολή τους, με διαδηλώσεις και πορείες του θλιβερού, διαχρονικού γεγονότος των Ιμίων...

     "Εθνικός αγών" και "Εθνική δράσις" είναι σήμερα μόνον αυτός που προάγει την επαναφορά της αυθεντικής Εθνικής κοσμοθεάσεως και μάλιστα στις ανώτερες μορφές που αυτή εκφράστηκε και υπήρξε ιστορικά, καθώς δεν μπορούμε ούτε να εξιδανικεύσουμε ούτε να αγιοποιήσουμε το Ελληνικό έθνος, σε κάθε εποχή της ιστορίας του που πάντοτε συνυπήρχαν ταυτοχρόνως, τόσο τα ανώτερα..όσο και τα κατώτερα στοιχεία...όμως, οφείλουμε να εμπνευστούμε από τα ανώτερα και να κρατήσουμε τα κατώτερα ως διδακτική παρακαταθήκη προς μελέτη...

     Απαραίτητη προυπόθεση θεωρώ, για να δώσει οποιοσδήποτε έναν αγώνα, είναι η αυθεντική Γνώσις. Δίχως αυτήν, οποιαδήποτε φαινομενική "εθνική δράσις" δεν πρόκειται να έχει ποτέ κανένα επί της ουσίας,.. αποτέλεσμα. Το ζητούμενο δεν είναι να πετύχει κανείς μια αριθμητική ποσότητα ενός κόμματος ή ομάδος, αλλά να πετύχει μία ΜΟΝΙΜΗ ποιοτική αύξηση και αλλαγή,   ΠΡΩΤΑ,    στον ίδιο του τον ΕΑΥΤΟ, ώστε να καταφέρει να γίνει ικανός να αρχίσει να την αναμεταδίδει και στούς γύρω του..

     Άρα λοιπόν, ο εθνικός αγώνας, πραγματοποιείται πρωτίστως με το να καταφέρνει κανείς να μεταλαμπαδεύει την παραπάνω άσβεστη και αναλλοίωτη από τον χρόνο "ποιοτική αύξηση στο εν δυνάμει έθνος του, το οποίο δεν δύναται ΠΟΤΕ να αποτελέσει έθνος Ελληνικό αν δεν έχει εκείνα τα στοιχεία του ορισμού του Ηροδότου...που το ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΙ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ,  και το διαφοροποιεί από τα άλλα έθνη. Όταν σε έναν λαό που το μόνον κοινό είναι η κατά συνθήκην σκοπιμοτήτων και καταγωγή ταυτότητος που αναγράφεται ...και οι ζώσες αντιλήψεις και οι τρόποι στην βαθύτερη φύση τους δεν διαφέρουν σε τίποτα με τις αντιλήψεις και δοξασίες των εποικιστών ιστορικών εισβολέων...ρωμαιοχριστιανικών, μουσουλμάνων, φορέων ανθελληνικών δογμάτων...τότε η εξαφάνισης των εναπομεινάντων πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων αυτού του λαού  από το χωνευτήρι της παγκοσμιοποίησεως και η οριστική εξαφάνισης εθνοτικών κατασκευαμάτων,  εθνοθρησκευτικών ετεροκλήτων κραμάτων... όπως το νεοελλαδικό...είναι η απολύτως βέβαια συνέπεια ως απολύτου φυσικής εξελίξεως και η ολοκλήρωσή της θα είναι θέμα μόνον λίγων δεκαετιών.

     Εθνικιστικός αγών λοιπόν, δεν μπορεί να είναι παρά μονάχα ότι ...Ενσαρκώνει με τον ίδιο τον βίο του,   και ατομικά και κοινοτικά την βαθύτερη ελληνική ποιότητα και ζώσα κοσμοαντίληψη, την οποία μεταδίδει και είναι ικανός στο να μετατρέπει μόνον τους Υγιείς σε επίσης αναμεταδότες..και εκείνοι πράττουν ακριβώς το ίδιο,  ώστε το Πνεύμα αυτό και το Φώς να διαχέεται συνεχώς και αναπόφευκτα και νομοτελειακά...θα καταφέρει να κυριαρχήσει.

     Κατά την δική μου αντίληψη και λογική, είναι η μόνη μέθοδος που είναι ικανή να φέρει πραγματική αντιστροφή ...του Αναμενομένου Θανάτου αυτού του Γραικυλικού κρατιδίου..που όπως δείχνει οδεύει ταχέως.. Νομίζω αυτή είναι η αληθινή εθνική..εθνοφυλετική και εθνοκοινοτική δράση..η πιο ουσιαστική αλλά με την προυπόθεση ότι θα ασκείται από αυθεντικούς αναμεταδότες...και όχι κατά φαντασίαν αυτοαποκαλουμένους εθνικιστές.

     Το να δηλώνουν κάποιοι ξεκάθαρα εθνομηδενιστές και υποστηρικτές του πολυφυλετισμού είναι τουλάχιστον ειλικρινής..από αυτούς που δηλώνουν δήθεν εθνικιστές και μεταδίδουν ως πολιτισμό και κοσμοαντίληψη,  έναν αχταρμά από ξένες Ιουδαιογενείς θρησκευτικές αντιλήψεις και ζητωπατριωτιλίκια, ανεμίζοντας τα ιερά σύμβολα της Πατρίδος μας, σε πορείες εθνικής δράσεως...μα όταν συναντήσουν τον κίνδυνο συγκρούσεων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, η δράση γίνεται απόδραση...και οι σημαίες της Πατρίδος μας κείτονται στα σκουπίδια ... με την ουρά στα σκέλια τρέχουν να κρυφτούν...ΑΙΣΧΟΣ.

     Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΧΘΡΟ. Παρ' όλα αυτά είναι μάλλον  προτιμότερο να παραμυθιάζει κανείς τον εαυτό του από το να έρθει σε ρήξη με οτιδήποτε "εικονικο καθεστωτικό αλλά εφήμερο"

Η Ελλάδα θέλει να Ζήσει και θα Ζήσει, 
διότι Εμείς είμαστε Έλληνες.
                                                   ΑΘΗΝΑ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.