Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

     Το παρακάτω κείμενο αποτελεί απάντηση σε τοποθέτηση φίλου Συνέλληνος ο οποίος, από των στηλών του Fecebook, διατυπώνει μία εμμονική μονομερή αγωνία για την εγκληματικότητα των ...προσφύγων και ...μόνον, μη αναλογιζόμενος τους εθνικούς κινδύνους τους οποίους συνεπάγεται αυτή η εμμονική μονομέρειά του. Εκτιμώντας, λοιπόν, τις καλοπροαίρετες ανησυχίες του και περιοριζόμενος, λόγω εκτάσεως της τοποθετήσεώς μου, να την αναρτήσω στο Facebook την παραθέτω εν συνεχεία.


     Φίλτατε Giorgos Hatzidakis, 

     Επειδή ...συμφωνώ απολύτως με τα όσα επικαλείσαι, τότε θα πρέπει να παραδεχθείς  ά ρ δ η ν  το λάθος του πνεύματος της αναρτήσεώς σου.

     [α] Ο  ε ξ ω τ ε ρ ι κ ό ς  κίνδυνος τον οποίο αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός [διότι εγώ ως Έλλην τα προσεγγίζω με γνώμονα τα εθνικά μου συμφέροντα] δεν είναι οι πρόσφυγες οι οποίοι έχουν προσωρινό χαρακτήρα παραμονής στη χώρα μου αλλά οι ανελλήνιστοι και ανέθνιστοι  Γ Ρ Α Ι Κ Υ Λ Ο Ι  οι οποίοι επί αιώνες τη ρημάζουν [και στο επίπεδο της δημοσίας τάξεως] φέρνοντάς την στη σημερινή κατάντια. «Εξωτερικότερος», λοιπόν, κίνδυνος, για τους Έλληνες από τους γραικύλους δεν υπάρχει.

     Έτσι λοιπόν και δεχόμενοι την ορθή προτεραιότητα που εσύ θέτεις, πριν ή ασχοληθούμε με την εγκληματικότητα των προσωρινώς παραμενόντων προσφύγων υποχρεούμεθα να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα των μονίμων επηλύδων γραικύλων οι οποίοι έχουν «κρασάρει» τα δελτία εγκληματικότητος με την καθημερινή κακουργηματική συμπεριφορά τους. Και, δυστυχώς, στη σημερινή γραικία ως οι μεγαλύτεροι εγκληματίες προκύπτουν αυτοί στους οποίους ανατίθενται οι τρεις εξουσίες, δηλαδή, οι κοινοβουλευτικοί (νομοθετική εξουσία), οι δικαστές (δικαστική εξουσία) και οι αστυνομικοί (εκτελεστική εξουσία) άνευ της διαφθοράς των οποίων η εγκληματικότητα κάθε κοινωνίας μπορεί να διατηρηθεί σε απολύτως ελεγχόμενο επίπεδο εν αντιθέσει προς τη σύγχρονη γραικύλικη κοινωνία της οποίας το επίπεδο εγκληματικότητος είναι ανεξέλεγκτο.

     Άρα, Γεώργιε, εάν όντως αισθάνεσαι Έλλην και όχι φερέφωνο συρμωδών «πιασάρικων» …κραυγών κομματικής αβελτερίας, επικεντρώσου στη μακροχρόνια αναγκαιότητα ηθικής ανυψώσεως της κοινωνίας ΣΟΥ διότι αυτή η κάθαρση και εκ των «εισαγομένων» που στοχοποιείς θα σε προστατεύσει και το επίπεδο εσωτερικής εγκληματικότητος θα θέσει, επιτέλους, υπό έλεγχο, άλλως λογίζεσαι αντεθνικώς κορυβαντιών.  

     [β] Δυστυχώς για την αθροιστική λογική σου, οι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ εγκληματίες δεν είναι οι πρόσφυγες αλλά οι γραικύλοι οι οποίοι ανέρχονται σε  …πολλαπλάσια ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α, εάν βεβαίως ενδιαφέρεσαι για την αριθμητική σοβαρότητα του προσδιορισμού σου και όχι για να προκαλέσεις, απλώς, εντυπώσεις. Και, δυστυχέστατα, το παραθετικόν του επιθέτου «ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ» το χρησιμοποιείς για λάθος ομάδα, διότι  Σ Κ Λ Η Ρ Ο Τ Ε Ρ Ο Ι  αλλά και  Β Α Ρ Υ Τ Ε Ρ Ο Ι εγκληματίες από τους  γ ρ α ι κ ύ λ ο υ ς, εν Ελλάδι, δεν υπήρξαν. Διότι, η ντροπή ακόμη και των Βαλκανίων γραικύλοι [και όχι οι πρόσφυγες] απεδείχθησαν «πρωταθλητές» της  π α ι δ ε ρ α σ τ ί α ς [!] με  δ ι κ α σ τ ή [!] ο οποίος βίαζε κατ΄ εξακολούθηση το δεκάχρονο παιδί του [!] ενώ συνέχιζε να …δικάζει ανενόχλητος επί έδρας [!] και με το γραικυλιστάν καταγέλαστο να καθυβρίζεται [και δικαίως!] ως χώρα ανωμάλων. Περισσότερες πληροφορίες για το αποκορύφωμα της εγκληματικότητος που συνιστά η παιδεραστία και τα ρεκόρ στη διάπραξή της από τους γραικύλους θα βρεις εδώ: http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/05/blog-post_28.html

     Πέραν αυτού, μόλις προ ολίγον εικοσιτετραώρων, στη Κρήτη [τόπο, κατά παράδοση, συρρεόντων ε ι δ ε χ θ ώ ν εγκλημάτων  κ α τ ά  ζ ω ή ς, από ιθαγενείς] ένας 52χρονος γραικύλος πατέρας δολοφόνησε το τετράμηνο βρέφος του στην αγκαλιά της μητέρας του με βάναυσα χτυπήματα για τα οποία ο επιληφθείς επιστήμων εξέφρασε αλγεινότατην έκπληξη. «Τέτοιες κακώσεις συναντούμε μόνο μετά από τροχαία, όπου έχουμε εκσφενδόνιση ή πρόσκρουση σε σκληρό αντικείμενο», τόνισε ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ κ. Αντώνης Βάκης. Αυτός ο ειδεχθής δολοφόνος δεν είναι «πρόσφυγας» αλλά ιθαγενής γραικύλος και δε σκότωσε κάποιον ξένο αλλά το ίδιο του το παιδί [!], αναλογίσου λοιπόν προς ποια κατεύθυνση κινείται η λογική σου…, εάν πράγματι συλλογάσαι ελληνικά…

     Τέλος, με τη λογική σου, αυτή της δαιμονοποιήσεως του «ξένου», του «άλλου» και το τραγικό «κρύψιμο κάτω από το χαλί» των  δ ι κ ώ ν   μ α ς  ανομημάτων, φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του γραικυλιστάν να δώσουμε  δ ι ε θ ν ώ ς την εικόνα ενός εσμού “international serial killers” με το τραγικό περιστατικό προ ολίγων εικοσιτετραώρων [επίσης!, διότι, βλέπεις η συχνότητα και η βαρύτητα των εγκλημάτων των γραικύλων και όχι των προσφύγων επιβεβαιώνει αυτό ] μαζικής δολοφονίας αθώων πολιτών [μεταξύ των οποίων και ενός  π α ι δ ι ο ύ !] από έναν γραικύλο στη Μελβούρνη ο οποίος κατάφερε να μεταφέρει …διηπειρωτικώς [!]  στην άλλη άκρη της γης την εγκληματικότητα ενός ανελλήνιστου και ανέθνιστου όχλου ο οποίος απατηλώς επικαλείται την «ελληνική κληρονομιά» του ενώ καθυβρίζει με την καθημερινή συμπεριφορά του την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, όσο ο φίλτατος Γεώργιος Χατζηδάκης  υ π ο θ ά λ π ε ι  αυτή τη συμπεριφορά, ελπίζω, ακουσίως. 


O ..."εξαγόμενος" γραικύλος μακελάρης της Μελβούρνης.

     Και με εθνική ντροπή αλλά και ανθρώπινη οδύνη για τον Ελληνισμό διαβάζουμε στο CNN ότι:  «Ο δράστης ονομάζεται Δημήτρης Γκαργκασούλας (James «Jimmy» Gargasoulas), είναι 26 ετών και ζούσε στο Γουίνσδορ, όπου πριν ξεχυθεί με φονική μανία στους δρόμους είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του. Ο Γκαργκασούλας έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας.»!


     Όταν, ως πολιτικός κρατούμενος, κατά την δεκαετία του ’80 συνέγραψα το ντοκουμέντο «Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» [1987], αλλά και το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ '80, ΚΑΤΕΡΓΟ» [1980], η κατάσταση της εγκληματικότητος στη γραικία ήταν ήδη σε λίαν προκεχωρημένη  σ ή ψ η  και τότε δεν είχαν, καν, «εφευρεθεί» οι πρόσφυγες και οι … «λαθρομετανάστες»! Οι ιθαγενείς γραικύλοι ήσαν υπερ-αρκετοί για να χαρακτηρίσουν [από τότε!] τον τόπο αυτό ως τόπον ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και δη ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥ, οπότε η εναντίον των προσφύγων ευτελέστατη και αντεθνική σημερινή κινδυνολογία, απλώς, να εκθέτει τους ευκαιριακώς κινδυνολογούντες, οπότε φίλτατε Γεώργιε και όσοι λοιποί καλοπίστως «κινδυνολογείτε», επικεντρωθείτε στα του «οίκου» μας ώστε να φθάσουμε σε ένα σημείο ανάλογο με αυτό της, επί παραδείγματι, Ουγγαρίας η οποία διαφυλάττει το λαό της δια της προτεραιότητος της Παιδείας [οι Ούγγροι διαθέτουν το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο ευρωπαϊκού λαού] πριν υψώσουν φράχτες για ενδεχομένους εισβολείς. Οι, όσοι, κακοπίστως και βάσει συμφερόντων εφήμερης κομματικής ψηφοθηρίας κινδυνολογούντες, θα παραμένετε στην Ιστορία ως μοιραίοι ανελλήνιστοι και ανέθνιστοι πάροχοι της μελανότερης εικόνος της Ελλάδος και του Ελληνισμού, δηλαδή, γραικύλοι!  


ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

ΚΑΙ ΣΥΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ  
ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ελεύθερος ο πατέρας που χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό του

     Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας που πάνω στον καυγά με τη γυναίκα του, χτύπησε μέχρι θανάτου το μόλις 5,5 μηνών παιδί του, στη Σητεία της Κρήτης.

     Ο 52χρονος κατέβαλε 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση ενώ μεταξύ άλλων, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχή. Επίσης του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

     Εισαγγελέας και ανακριτής δεν του καταλόγισαν δόλο για την πράξη του και για το λόγο αυτό η δίωξη που ασκήθηκε ήταν για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης, στη δικάσιμο που θα ορισθεί.

     Η απολογία του 52χρονου κράτησε περίπου 4 ώρες ενώ τα μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης ήταν αυστηρά.

     Την Τρίτη η τελευταία πράξη του δράματος. Το άτυχο βρέφος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Σητεία. Η υπόθεση συγκλόνισε την μικρή κοινωνία στην οποία ανήκε η οικογένεια αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

iefimerida.gr


     Με άταφο ακόμη το πτώμα του δολοφονημένου από τον γραικύλο πατέρα του βρέφος, οι συν-δολοφόνοι "δικαστές" απεφάσισαν να αφήσουν ...ελεύθερο τον δολοφόνο για την πράξη του οποίου "ανέσυραν από το τσεπάκι" την σκανδαλωδώς ανυπόστατη ερμηνεία των ..."θανατηφόρων σωματικών βλαβών" και όχι της καραμπινάτης Ανθρωποκτονίας ώστε να εκμεταλλευθούν εισπρακτικώς τον θάνατο του βρέφους με την υπέρ Δημοσίου τοκιζομένη εγγύηση των 20.000  ευρώ [χωρίς να γνωρίζουμε και έναντι τίνος άλλου, τυχόν, οικονομικού "τιμήματος"...] βόλεψαν την "συνείδησή" τους οι αφήσαντες ΕΛΕΥΘΕΡΟ, γραικύλοι "δικαστές" τον ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ. Αυτό δεν είναι κράτος αλλά τριμπούρδελο και είναι επιβεβλημένη η ανάληψη της διοικήσεώς του από ΑΛΒΑΝΟΥΣ για να μη καταντήσει ο Παρθενώνας σκυλάδικο με διαταγή των ιδίων "δικαστών" που άφησαν ελεύθερο έναν στυγερό ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ αλλά, πάντως, λιγότερο στυγερό από "δικαστές" που δολοφονούν το δημόσιο περί Δικαίου αίσθημα.

   
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.