Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ Ο ...ΛΟΓΟΣ


     Σε μία "Χρυσή Αυγή" όπου το ξύσιμο ...γεννητικών οργάνων θεωρείται ...πολιτικός ακτιβισμός, η κόρη του ,,,Ηγεμόνος, ...αρχιπραίτωρ Ουρανία Μιχαλολιάκου εμφανίστηκε "on camera" συμπιέζοντας, κατ'  εξακολούθηση, το ...αιδοίο της αλλά και δοκιμάζοντας την υπομονή μας, με ένα -ευτυχώς- ολιγόλεπτο παραλήρημα επί παντός ελληνεμπορικού "επιστητού".


     Η Ουρανία Μιχαλολιάκου λοιπόν, τρίτη στην ιεραρχία της χρυσαυγίτικης νομενκλατούρας -μετά τον ...μπαμπά και τη μαμά- αφήνοντας στη ντουλάπα διακριτικότατα ακόμη και την πανάκριβη νεοϋορκέζικη τσάντα της "Donna Karan" αλλά και το στιλ της κοσμικής ...ερασμίας με "φουσκωτούς" συνοδούς και λοιπές ...εποχούμενες συνοδείες, "φόρεσε" το προφίλ ενός πιασάρικου λαϊκισμού και στήθηκε ωσεί "κοινή θνητή" προ ...βιβλιοθήκης για να πλασάρει με το δράμι ελληνεμπορία σε χωνάκι. Ας απολαύσουμε την πλέον αποτυχημένη εκδοχή ενός συνοικιακού image making πριν συνεχίσουμε:



     Φαίνεται όμως να ξεχνά επικίνδυνα η μικρή Ουρανία αναφερόμενη σε ...αναξιοπαθούντες Έλληνες όταν...


     Οδύρεται 'αλά Μάρθα Βούρτση' η συμπιέζουσα το ...αιδοίο της Ουρανία Μιχαλολιάκου περί των Ελλήνων που σιτίζονται από τα σκουπίδια αλλά, μαζί με την άκοσμη επανειλημμένη αιδοιοτριψία ουδείς της θύμισε ότι η ίδια δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναφέρεται σε πενόμενους Έλληνες όταν στη φαμίλια της μπαίνουν κάθε μήνα ΔΥΟ βουλευτικοί μισθοί μαζί με πάμπολλα "άλλα".


     Μαζί με την αντιαισθητική απρέπεια της δημόσιας αιδοιοψαύσεως δε βρέθηκε και κάποιος να την ανακαλέσει στην αλήθεια και να της θυμίσει ότι πολύ ορθώς ο Δήμος απαγόρευσε στο κόμμα της να προβαίνει σε επιδείξεις σκηνοθετημένης φιλανθρωπίας καταλαμβάνοντας δημόσιους χώρους στους οποίους, αμοραλιστικότατα, διέσυρε "on camera" πεινασμένους συνανθρώπους και πως αν το κόμμα της "Χρυσής Αυγής" ειλικρινά ενδιαφέρονταν για όσους πεινάνε θα μπορούσε να συνεχίσει απρόσκοπτα κάθε φιλανθρωπικό έργο από τα πολυτελέστατα γραφεία του τα οποία και αυτά καλύπτονται με δημόσιο χρήμα



     Όμως τη "Χρυσή Αυγή" και όσο αυτή διέθετε το αβαντάρισμα συγκεκριμένου "χορηγού" ο οποίος και την εγκατέλειψε, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν η ταμπελαρισμένη κομματική της προώθηση στην αποδοχή των ψηφοφόρων και όχι οι πεινασμένοι για τους οποίους ...σκοτίστηκε. Έτσι η "Χρυσή Αυγή" ξέμεινε από κορόιδο-"χορηγό" και όχι από ..."άδεια" χρήσεως δημοσίων χώρων λόγος γνωστός ώστε να μη χρειάζεται το σπαραξικάρδιο ...κλάμα της Ουρανίας.



     ράμια-τσόκαρα-ταγάρια και ντορβάδες εμπριμέ" το κόμμα, με ...τουζλούκια, ζιπουνάκια και τερλίκια λαϊκά, στο Ι.Χ. βίντεο η Ουρανία που φαίνεται ότι υφίσταται οβιδιανές μεταμορφώσεις ξεχνώντας τις eccentrique δημόσιες εμφανίσεις της στις οποίες ουδόλως ενεφάνισε την εικόνα της "σεμνής κόρης" αλλά της λίαν αδίστακτης μεταμοντέρνας "επισκεπτρίας"... Καλέ, ποιος σε "έστησε" ούτω πως και μας τρόμαξες;



     Εμ, βέβαια, τώρα απευθυνόμαστε με διάπυρο προεκλογικό λόγο σε κομματικά κορόιδα  και αναφωνούμε "Είμαι ...Ελληνίδα" αλλά, κοπέλα μου, ποιος σου είπε να χαρακτηρίζεις ούτω πως τις σεμνές Ελληνίδες; Ποιος σου έδωσε τέτοιο υβριστικό δικαίωμα να θεωρείς την Ελληνίδα ότι ολισθαίνει σε μία κατάσταση που ευτυχώς, παρά τη παρακμή την αποφεύγει;



     Mέσα σε ένα "τοιούτον"  κομματικό και οικογενειακό περιβάλλον, μιλάνε κοπέλα μου για ...Ελληνισμό και ...gayλίκια; Δε βρέθηκε ούτε ένας να σου πει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί; Τουλάχιστον ή άλλη κοπέλα της οποίας το βίντεο θέλησες να ..."ακυρώσεις" με την ...στρέιτ σκηνοθετική λάμψη σου και όμορφη είναι και σεμνή είναι και -παρά τις όποιες τοποθετήσεις της- ελκυστική στο "γυαλί". Τον εαυτό σου τον είδες σε καθρέφτη;



     Στο κάτω-κάτω αν θέλεις να στείλεις όλους τους χρυσαύγουλους στο Ζάππειο, περιττός κόπος... Η εποχή μας είναι τόσο gay-friendly που κανένας δεν θα εντυπωσιαστεί.



     Η σταθερά αυτοκτονική "Χρυσή Αυγή" με το βίντεο της Ουρανίας πάλι έπαιξε ρωσική ρουλέτα κι ...έχασε. Και φαίνεται ότι όσο περνά ο καιρός των ποσοστών του 2012, η "Χρυσή Αυγή" συμπεριφέρεται ολοένα και περισσότερο σαν φτυσμένη γκόμενα για το φτύσιμο της οποίας δε φταίει άλλος παρά το χάλι της. Και η μοιραία σύγκριση που επεδίωξε με το συγκεκριμένο βίντεο της Ουρανίας δείχνει ότι στερείται και στοιχειώδους αυτο-επίγνωσης.   



     Φιλική συμβουλή Ουρανία μας, αντί να ταλαιπωρείς "on camera" με "στεγνές" χειρονομούσες παλινδρομήσεις το αιδοίο σου, συνέχισε να τον ρουφάς όσο υφίσταται το κόμμα διότι μετά από αυτό έρχονται καιροί δύσκολοι με πολλά πικρά "καταπότια" για τους κάθε λογής πανύβλακες που νόμισαν ότι με ...οβιδιανές μεταμορφώσεις καλύπτονται διαμαρτίες περί την ύπαρξη.


  

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


ΦΟΝΕΣ, 11/2/2017, 22:17 μ.μ. 

Γαμό το μοθνή σας κουμούνια οταν η Ουρανία μάτονε εσής τη πέζατε τη σας εκανε η κωπέλα ρε 


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Επιστολογράφε,
Ας τα πάρουμε από την αρχή.  Το ονοματάκι σας μας μπερδεύει λίγο γιατί δε μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν εννοείτε "φωνές" ή "Φον Ες" όπως ενδεχομένως να άρπαξε το αφτάκι σας εκεί στις "κακές παρέες" των ...εθνοσωτήρων, εσείς θα μας πείτε τι εννοείτε και ευχόμαστε να μην είστε ο ίδιος που είχατε φτιάξει ειδικό λογαριασμό για να μας βρίζετε, που εντοπίσαμε την ΙΡ σας κλπ κλπ.
Μπερδευόμαστε και με εκείνο το "μάτωνε" που μας γράφετε για την Ουρανία αλλά θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο το υφίστανται όλες οι κοπέλες αλλά και μεγαλοκοπέλες των οποίων το "σύστημα" λειτουργεί κανονικά, οπότε μην ανησυχείτε, όλα ελεγχόμενα.
Όχι, πιστέψτε μας, ποτέ δε τη παίξαμε ειδικώς με την συγκεκριμένη.  Μπορείτε να μας πείτε ...κομμουνιστές, αλλά όχι και ...τερατόφιλους.
_____________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.