Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ κ. Κ. ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΕ ;


     Ο συνταξιούχος υποναύαρχος κ. Κολιτσόπουλος, οψίμως, έρχεται να μοιρασθεί την συνενοχή με έναν συρμό ενστόλων συναδέλφων του οι οποίοι, ενώ ως εν ενεργεία μια χαρά ροκάνισαν μισθούς και εφάπαξ εν αγαστή συμπνοία  μετά της εθνοπροδοτικής «Πολιτικής Ηγεσίας» τους, όταν απεστρατεύθησαν «ενεδύθησαν» ρόλον …πολέμαρχου εκ του …ασφαλούς, ρητορεύοντες εις άγραν λαϊκής αποδοχής και εξορκίζοντες το παρελθόν του μισθοφορικού συμβιβασμού τους.

     Αρχικώς, με τα τσιτάτα του κ. Κολιτσόπουλου γεννάται μείζον ζήτημα αξιοπιστίας του.  Για το γόητρο της Τουρκίας θα ήταν υπεραρκετή η υποστολή και απομάκρυνση της Ελληνικής Σημαίας από την διαφιλονικούμενη περιοχή των Ιμίων. Παρά ταύτα, το αφήγημα του κ. Κολιτσόπουλου περί «διαταγής καύσεως» αιωρείται ως ανυπόστατον για τους παρακάτω λόγους:

     [α]. Εάν το αίτημα περί καύσεως της Σημαίας προεβάλετο από τουρκικής πλευράς, ασφαλώς η Τουρκία θα είχε προσδιορίσει και τις προϋποθέσεις που θα εξασφάλιζαν όχι μόνον την εκτέλεση της απαιτήσεώς της  αλλά και την καύση της  σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν η ς  Σημαίας και όχι κάποιας άλλης στη θέση της. Όμως, αυτό απορρίπτεται από τα ίδια τα λεγόμενα του κ. Κολιτσόπουλου.

     [β]. Εάν το  αίτημα περί καύσεως της Σημαίας προεβάλετο από ελληνικής πλευράς, επίσης, θα είχαν ορισθεί αντίστοιχες προς την προηγουμένη παράγραφο [α] προϋποθέσεις αλλά και πάλι αυτό απορρίπτεται, επίσης, από τα λεγόμενα του κ. Κολιτσόπουλου.

     [γ] Και το χείριστο: ο κ. Κολιτσόπουλος, 21 χρόνια μετά,  α π ο σ  ι ω π ά  ε π ι μ ε λ έ σ τ α τ α τα στοιχεία των εθνοπροδοτών στους οποίους ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ και αναφέρεται και αποφεύγει να κατονομάσει το ΠΟΙΟΣ έδωσε την διαταγή καύσεως της Σημαίας, αναφερόμενος  α ο ρ ί σ τ ω ς  «άνωθεν». Ο κ. Κολιτσόπουλος, ανεξαρτήτως της αληθείας ή μη των ισχυρισμών του, καθίσταται  έτσι ένοχος στις συνειδήσεις των ακροατών του επί υποθάλψει εθνοπροδότη, όπως ο ίδιος εννοεί τον διατάξαντα.

     [δ] Τέλος και μετά ταύτα, ο κ. Κολιτσόπουλος, δημοσιοποιώντας το ζήτημα της ανεκτέλεστης «διαταγής» περί καύσεως θέτει ζήτημα ανακινήσεως της εκτελέσεως της ανεκτέλεστης διαταγής εκθέτοντας, έτσι και την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας με απρόβλεπτες αντιδράσεις ενός εν δυνάμει εθνικού εχθρού. Άλλωστε, όλη η «πορεία» εντοπισμού του σημείου αποκρύψεως [όπως ο κ. Κολιτσόπουλος ισχυρίζεται] της Σημαίας είναι απλόν να ακολουθηθεί γνωστού όντος [από τον κ Κολιτσόπουλο και πάλι] ότι ο προ-τελευταίος επισημοποιημένος κάτοχος του αντικειμένου υπήρξε ο κυβερνήτης της παραπλέουσας ελληνικής φρεγάτας και τελευταίος ο ίδιος ο αφηγούμενος απόστρατος.

     Η μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτίλα της ζωής ενός Αξιωματικού δεν είναι η εκτέλεση ή όχι της διαταγής ενός πολιτικού μητραλοία αλλά η υπηρέτηση υπό τις διαταγές του και η συνταξιοδότηση αφήνοντας όχι μόνον ακέραιο τον εθνοπροδότη αλλά και συγκαλύπτοντας τα στοιχεία του.


ΝΤΡΟΠΗ !

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.