Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ 
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ;


     Αν και έχουν περάσει πάνω από 14 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης που κόστισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους και τον τραυματισμό άλλων 16, εκ των οποίων ορισμένοι πολύ σοβαρά, η κοινή γνώμη εξακολουθεί να είναι απληροφορητη για τα αίτια που προκάλεσαν τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας Intercity.



     Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει ποτέ στο παρελθόν σημειωθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που να δικαιολογεί αυτόν τον εκτροχιασμό, και κυρίως την ορμή της μηχανής του τρένου που εισήλθε σε σπίτι και το διαπέρασε.



     Ο ΟΣΕ είχε ανακοινώσει νωρίς το πρωί πως κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού κύριου Σπίρτζη θα έσπευδε επί τόπου η ηγεσία του οργανισμού με την ομάδα εμπειρογνωμόνων προκειμένου να εξιχνιάσουν τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα


     Και εμείς ρωτάμε τον Ο.Σ.Ε., την ΕΛ.ΑΣ. και τις δικαστικές Αρχές  ε υ θ έ ω ς: ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ; με αποτέλεσμα τον "ανεξήγητο" θανατηφόρο εκτροχιασμό...


     Διότι, όπως είναι πασίγνωστο η γνωστότατη "ευπαθής ομάδα" [η και "γύφτοι" αποκαλουμένη] αποζεί από το εν πολλοίς παράνομο εμπόριο μετάλλων με μέλη της να έχουν συχνά κατηγορηθεί και καταδικασθεί για κλοπές και εμπορία κοινωφελούς μεταλλικού υλικού συμπεριλαμβανομένων και σιδηροδρομικών ρ α γ ώ ν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.