Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

 AN  ΕΧΕΤΕ  ΦΙΛΟΤΙΜΟ 
ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ


Για άλλη μία φορά ο κοινοβουλευτικός  Θίασος της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον γνωστό Superman,προκάλεσε με την απίστευτη αφέλεια του, τον χαριτόβρυτο,χαιρέκακο καγχασμό των τροφίμων ,δημοσίων παρασίτων της εικονικής,κατοχικής,παράνομης Βουλής των επαγγελματιών μισθοφόρων της πλουτοκρατικής Μαφίας των τραπεζικών δολοφόνων του ελληνικού λαού.

Για άλλη μία φορά οι τραμπούκοι,χρήσιμοι ηλίθιοι μίας σπασμένης  σαπουνόφουσκας,  της καταδικασμένης σε εξευτελισμό,προσωπικής και οικογενειακής επιχειρήσεως του πολιτικά ξοφλημένου Νίκου Μιχαλολιάκου,πάτησαν την πεπονόφλουδα,επιδιδόμενοι στον γνωστό θεατρικό ρόλο του καραγκιόζη,σε μία εμετική διαρκή ,στημένη παράσταση δημοσίου κωμικοτραγικού θεάματος στην λαομίσητη αίθουσα των νεκροθαφτών της Πατρίδος..


Για άλλη μία φορά,απέδειξαν ότι παρέχουν εντυπωσιακά,εκουσίως η ακουσίως, εντός του κοινοβουλευτικού οχετού, το άλλοθι παρατάσεως της υπάρξεως των προσκυνημένων εκτελεστικών οργάνων των τοκογλύφων Τυράννων της Ελλάδος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. 
ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΟΠΡΩΝΑ 
ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΛΗΣΤΩΝ.


Για άλλη μία φορά,με την απλή και μόνο, έμμισθη παρουσία τους,στην βρώμικη φωλιά των καθηκιών της αθλίας Δημοκρατίας,νομιμοποίησαν την τεχνητή ανάγκη επιβιώσεως της,σε βάρος της κοινωνίας.Ευτελίζουν και εκχυδαίζουν,καπηλευτικά, έναν πολιτικό και κοινωνικό χώρο,που θα μπορούσε,εκτός της σκηνοθετημένης εκλογικής απάτης και της ακινδύνου κοινοβουλευτικής εκτονώσεως του για το προδοτικό καθεστώς των μνημονιακών σφαγέων,να αποτελέσει το εφαλτήριο ενός μετωπικού,μαζικού,πατριωτικού κινήματος ανατροπής της αισχρής καθεστωτικής κλίκας των αλητών των πολιτικών κομμάτων και της πλουτοκρατικής συμμορίας.

Η πολιτικά αυτιστική ηγεσία της Χρυσής Αυγής ,με την ηλίθια και κλινικώς ερμηνεύσιμη τακτική της,συνιστά τον αγαθό τραυματιοφορέα νομιμοποιήσεως και σωτηρίας της μνημονιακής τυραννίας.Το καθεστώς της συμμοριακής χρηματιστηριακής Δημοκρατίας,προνοητικά από την πρώτη στιγμή της κοινοβουλευτικής εμπλοκής της Χ.Α,την ανέσυρε από τα περιθωριακά..αζήτητα,την χρησιμοποίησε για την επίδειξη ενός φόβητρου-σκιάχτρου στην καθημαγμένη κοινή γνώμη,για να απαξιώσει την προοπτική ενός εναλλακτικού, σοβαρού, πατριωτικού προτάγματος,γνωρίζοντας άριστα την..ποιότητα των πολιτικών μηδενικών,τα οποία απάρτιζαν την ερμαφρόδιτη ..ηγετική ομάδα της.

Είναι ντροπή να δηλώνεις Εθνικιστής,και να ρουφάς την ίδια αναθυμίαση της σαπίλας των εκπροσώπων των στυγνών εγκληματιών των μνημονιακών μακελάρηδων,μέσα στην ίδια ρυπογόνο αίθουσα..όπου  τα αποβράσματα της πλουτοκρατικής σπείρας,ανενόχλητα με μια υπογραφή εκβιασμού δολοφονούν,ξεκοιλιάζουν,ταπεινώνουν εκατομμύρια συμπολιτών μας..

Είναι ντροπή να δηλώνεις Εθνικιστής,και να σιτίζεσαι σαν κοινό παράσιτο,από το ίδιο μιαρό τραπέζι μαζί με τους αιμοπότες ..εντίμους συναδέλφους βουλευτές, από το υστέρημα ημιπεινασμένων μαζών,από την μισή μπουκιά ψωμιού από λιπόθυμα Ελληνόπουλα,από την κλεμμένη σύνταξη γερόντων καταδικασμένων σε αργό θάνατο.

Είναι ντροπή να δηλώνεις Εθνικιστής,και να δίνεις,με την φυσική σου παρουσία, συγχωροχάρτι ψεύτικης αναγνωρίσεως στα  ξεπουλημένα τομάρια του κοινοβουλευτισμού,μέσα στην χεσμένη φωλιά τους.


Είναι ντροπή να δηλώνεις Εθνικιστής,και να σε σέρνουν σαν κανίβαλο με χαλκά στην μύτη και στα χέρια,οι μηχανουργοί πολιτικών διώξεων της καθεστωτικής Ηγεσίας της..Δικαιοσύνης,και να δηλώνεις πίστη και αφοσίωση στην ..αμεροληψία της.

..Μάγκες ..βουλευτές της ΧΑ...Αν έχετε ακόμα φιλότιμο..και θέλετε να σώσετε την όποια υστεροφημία σας..

Σταματήστε τον δημόσιο αυτοεξευτελισμό σας,και τον άσφαιρο σφετερισμό του λαικού πατριωτισμού.

Ξεκουμπιστείτε ομαδικά και θεαματικά από την κοινοβούλιο...Μιά για πάντα.

Πετάξετε στα μούτρα των..βουλευτών συναδέλφων σας,τις κοινοβουλευτικές έδρες του απατεωνίστικου εκλογικού συστήματος. Καταγγείλετε,δυναμικά στον λεηλατημένο λαό την στημένη υπόθεση της πολιτικάντικης σαβούρας του υπόκοσμου του Κοινοβουλίου..και μην ξαναπατήσετε στα αποχωρητήρια του.

Κυρίως... Μοιράστε σε γηροκομεία, ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, αναδρομικά όλα τα άτιμα χρήματα των βουλευτικών σας αποζημιώσεων, τα τριάκοντα αργύρια του Ιούδα..


Μάγκες ..βουλευτές της Χρυσής Αυγής..

Πριν λίγα χρόνια,αποκαλούσατε δημόσια,ορθώς,μπουρδέλο την Βουλή...

Αμαρτήσατε..Δουλέψατε σαν κοινές πουτάνες σε αυτό το Μπουρδέλο. Πληρωθήκατε..

Ο δρόμος της λυτρώσεως για τις μετανοούσες πόρνες είναι ανοιχτός...


Αν δεν θέλετε στην επικείμενη κρίσιμη ώρα, η οδυνηρή σιωπή του ληστευμένου ελληνικού λαού, όταν ξεσπάσει σαν πύρινη καταιγίδα, να περάσει σαν καυτό σίδερο  και από τα ενοικιαζόμενα, χαμένα κορμιά  σας.

                                                         ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.