Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΕΥΣΕΒΕΣΤΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ


     Πρόκειται για το ανώμαλο κάθαρμα που δήλωνε Α.Μ.Ε.Α. και συνελήφθη έχοντας στο σπίτι του δεμένο χεροπόδαρα ένα εικοσάχρονο κορίτσι, το οποίο επί ώρες βίαζε και ξυλοκοπούσε για σεξουαλικούς λόγους. Και, όπως προβλέπει ο κανόνας για τέτοιες περιπτώσεις, το κτήνος είναι ένας ευσεβέστατος εβραιοχριστιανός ο οποίος στον προσωπικό λογαριασμό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτυώσεως αναρτά προτροπές του «αγίου» Παϊσίου και επικλήσεις προς τη παναγία!

     Στη φυλακή όπου θα οδηγηθεί θα γίνει αμέσως κολαούζος του παπά τον οποίο θα χρησιμοποιήσει και σαν μάρτυρα υπερασπίσεώς του στη δίκη προκειμένου η έδρα να πεισθεί για το χριστιανικό του ήθος και, βεβαίως, θα ...πεισθεί, γιατί η εκκλησία σε αυτό τον τόπο κυβερνά από την περίοδο της βυζαντινής κατακτήσεως. Ταυτοχρόνως, το κτήνος, μέσα στη φυλακή θα μετατραπεί και σε ρουφιάνο των δεσμοφυλάκων κατασκευάζοντας -όπου χρειαστεί- "καταστάσεις" εναντίον των συγκρατουμένων του! Διότι και το αντιφασιστικό "κράτος" σ'  αυτό το τόπο είναι το ίδιο ανήθικο με την εκκλησία που το διευθύνει "αφ'  υψηλού"!

     Στο τέλος, το κτήνος θα έχει τη βοήθεια της ...παναγιάς που πάντα βοηθάει τους πιστούς της και θα ξεφύγει από την έκτιση της -όποιας- ποινής αφού δηλώνει και Α.Μ.Ε.Α., ασχέτως αν οι πολυβολισμοί των αναρτήσεών του στο Facebook δείχνουν ότι στραβοί είναι όσοι θα τον πιστέψουν... Άλλωστε, το κτήνος, όπως όλα τα κτήνη, επικαλείται τη παναγιά ως μόνη ελπίδα του για να μπορεί να βασανίζει δεμένη χεροπόδαρα μια κοπελίτσα, όπως και ο εβραιοχριστιανισμός τη παναγιά του επικαλείται για να κρατά χεροπόδαρα δεμένο τον Ελληνισμό βασανίζοντάς τον επί αιώνες!


     Και ο επίλογος θα γραφεί στον ...ενοριακό ναό όπου το κτήνος, αντάμα με τους δικαστές του, τους μπάτσους που τον συνέλαβαν αλλά, κυρίως, το θύμα του, θα εορτάσουν το εβραϊκό πεσάχ κραυγάζοντας "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" συνεχίζοντας τον ανώμαλο βίου, καθένας όπως τον αντιλαμβάνεται βάσει της "Παλαιάς..."  και της "Καινής Διαθήκης" που διαμορφώνουν το δογματικό πλαίσιο της αντιφασιστικής ανωμαλίας η οποία, από αιώνων, νοείται ως δημοκρατία! Και μην απορείτε για την ενσωμάτωση και του θύματος στο συνεορτασμό του πεσάχ διότι αυτό το θύμα κυριαρχεί στην όλη κατάσταση επιλέγοντας να πρωταγωνιστήσει, αφού, ξέχασα να προσθέσω ότι η κακοποιημένη κοπελίτσα ήταν η πρώτη θεοσεβής που βρέθηκε στο χώρο του κτήνους υπακούοντας στο θρησκευτικό πρόσταγμα του "Αγαπάτε αλλήλους"!

"Όμορφος κόσμος, ηθικός, εβραιοχριστιανικά πλασμένος" ! 

     Σκατά στα μούτρα των δικαστών, των μπάτσων, των δεσμοφυλάκων κι ό,τι περισσέψει και στα μούτρα θύτη και θύματος! 

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.