Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"
Η 
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Η 


     Μια ολόκληρη  ε π τ α ε τ ί α  κλείνει σήμερα από την ημέρα του τετραπλού εγκλήματος στη "MARFIN" όπου, στη καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας και μέρα-μεσημέρι, δολοφονήθηκαν 4 άτομα και  α κ ό μ η δεν γνωρίζουμε ούτε καν τα στοιχεία του ενόχου!


     Ανάμεσα σε πανάκριβες ηλεκτρονικές κάμερες σπαρμένες παντού να παρακολουθούν την ατομική ζωή των πάντων, κάποιοι απεφάσισαν να προβούν σε μία μαζική δολοφονία και την κατάφεραν "κάτω" από το πανάκριβο ελικόπτερο της Αστυνομίας που μάλλον τους εξασφάλιζε "σκιά"...


     Ανάμεσα σε αμέτρητους αστυνομικούς που βρίσκονταν παντού στη περιοχή, οι δολοφόνοι ανενόχλητοι πυρπόλησαν ζωντανά τα θύματά τους και αποσύρθηκαν επίσης ανενόχλητοι ενώ οι αστυνομικοί καταδίωκαν άσχετους διαδηλωτές  που διαμαρτύρονταν για τη πείνα τους.


     Ανάμεσα σε αμέτρητους αστυνομικούς που εξοπλισμένους με πανάκριβα μέσα, οι δολοφόνοι αφαίρεσαν ανεμπόδιστοι τις ζωές  ανθρώπων και  ε φ τ ά  χρόνια μετά η "Ελληνική Αστυνομία" μας επιδεικνύει τα νέα πανάκριβα "μέσα" που απόκτησε όχι για να αποκαλύψουν τους δολοφόνους της "MARFIN" αλλά για να δικαιολογήσουν νέα κονδύλια στελεχών σε νέες υπηρεσίες και ..."χεστήκαμε για τους  νεκρούς"!


     ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, "Ελληνική Αστυνομία" από το να σε κυνηγάνε οι τραγικές εικόνες 4 δολοφονημένων θυμάτων της ανικανότητας σου να εντοπίσεις τους δολοφόνους τους... ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, "Ελληνική Αστυνομία" από το να βλέπουμε τους γαλονάδες σου να δίνουν συνεντεύξεις για τα νέα υπερσύγχρονα "μέσα" που σου παρέχονται από το υστέρημα ενός πεινασμένου λαού ενώ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ και οι δολοφόνοι της "MARFIN" μπορεί και να πίνουν καφεδάκι στη ΓΑ.ΔΑ. όπως κάποτε οι ασφαλίτες σου ήπιαν καφεδάκι στη Λουίζης Ριανκούρ με τα "παλικάρια" της "17 Νοέμβρη".


ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

     Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΑΙΩΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.