Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..
ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΗΝ.. ΖΩΉ.



Αποτελεί εντυπωσιακή παραφωνία στην μοντέρνα εποχή της μηχανοκρατίας,της ψυχρής ύλης και της σκοτεινής Δεσποτείας της Μεγάλης Αυταπάτης των χειραγωγημένων αισθήσεων,η ύπαρξις εκλεπτυσμένων πλασμάτων υψηλής, Αριστοκρατικής υφής.Η κοινωνική κρεατομηχανή της αστικής,καπιταλιστικής υποκουλτούρας,απορρίπτει οποιονδήποτε άνθρωπο,ο οποίος συνειδητά δεν επιθυμεί να μεταβληθεί σε αναλώσιμο υλικό προς ικανοποίηση ενός εσμού εξουσιαστών κερδοσκόπων..
.
Όπως έγραφε ο Nietzsche, αυτός ο μέγας εικονοκλάστης και εμβριθής ψυχολόγος των στερνών σταδίων εξοβελισμού του παρηκμασμένου κόσμου..

..Ο τελευταίος Ανθρωπάκος έχει την ανάγκη της ζεστασιάς σε ένα κλουβί.Τρίβεται σε άλλους ανθρωπάκους για να χορτάσει ζέστη.Αλλά δεν μπορεί να ζεσταθεί.Ο ίδιος είναι ο πάγος του τίποτα.Ψάχνει να βρεί ασφάλεια στην ανασφάλεια των συγχρόνων του και ομοίων του.Αλλά δεν την βρίσκει..Τα μηδενικά,όσες φορές και αν προστεθούν δεν κάνουν ποτέ μία μονάδα..

Η.. μοντέρνα εποχή αποβάλλει και περιθωριοποιεί κάθε άνθρωπο,που δεν παράγει κέρδος,χρηματικά εφόδια,κωλόχαρτα χαρτονομισμάτων,τα οποία αναπαραγάγουν τον φαύλο κύκλο της τυραννικής τεμαχίσεως της ψυχής και της σάρκας.

Αποσκορακίζει και δαιμονοποιεί, αυτό το..ευλογημένο,νόμιμο σύστημα,το κράτος,οι εξουσία του,οι θεσμοί του,κάθε άνθρωπο,που δεν είναι πρόθυμος να φαλκιδεύσει,τα λίγα χρόνια της εγκόσμιας διαδρομής του,στην ανοιχτή και όζουσα χαβούζα της κυνηγεσίας του στυγνού καταναλωτισμού,της χρηματικής παγίδας,του χυδαίου,δανειστοκρατικού εγκλωβισμού στους ξέφρενους ρυθμούς ενός κατεστημένου θέσφατου,όπου κάποιοι ελάχιστοι ,αδίστακτοι μαζικοί επιβήτορες κερδίζουν,γλεντοκοπάν και κορδακίζονται,απολαμβάνοντας την απύθμενη αβελετερία και αυτοκτονική βλακεία των πλείστων.

Των ευνουχισμένων θυμάτων τους.Δικαίωμα απαραβίαστο της αντιλόπης να στήνεται μπροστά στο λιοντάρι.Και φυσικό δικαίωμα του λιονταριού να την κατασπαράξει,με δόσεις,η χωρίς δόσεις..

Είναι απλός τρόπος επιβιώσεως η επιλογής μεθόδου Θανάτου;

Το ..σύστημα δεν είναι αόρατο.

Είναι η ποταπή καθημερινότητα,στην οποία μας έχει συρρικνώσει.Είναι οι 24 ώρες ημέρας και νύχτας.

Είναι η..καλημέρα και η ..καληνύχτα..

Είναι αυτό ,που μας κατασκεύασε παιδιόθεν να..σκεπτόμαστε,να πιστεύουμε,να..ποθούμε,να ονειρευόμαστε..Είναι αυτό,το οποίο,ρέει στις φλέβες μας και στις ακρωτηριασμένες ίνες του πλαστικού εγκεφάλου μας.Τι είναι αυτό;.

Είναι το κάτουρο των εξουσιαστών μας,που κυλά στους φόβους μας.

Το..ευπρεπές αστικό καθεστώς,μας κρατά υποθηκευμένους ομήρους.Κρατούμενους σε ύπουλες φυλακές,σε υγρά,βελουδένια κελλιά,με ορθάνοιχτες θύρες..Και αυτά τα κάτεργα,τα κουβαλάμε μέσα μας,τα σέρνουμε σαν σιδερένιες σφαίρες στα πόδια μας,τα τρέφουμε με την δηλητηριασμένη αναπνοή μας.Το σύστημα είμαστε δυνητικώς..εμείς

.Τα σκεπάζουμε με άχυρα στο διάτρητο από ηλιθιότητα και δειλία απαλλοτριωμένο μυαλό μας..Αυτά τα κάτεργα.Αυτή η αθλιότητα.Αυτή η σαπίλα δεν είναι πιά η εξουσία..Είμαστε εμείς..οι εκατομμύρια κλώνοι της.
.
Ένα απέραντο Ψυχιατρείο με αμέτρητους θαλάμους διαμονής και πειραμάτων.Είναι ο κοινωνικός μας Βιότοπος.Ένα κλειστό Υδραγωγείο για πλήθη ιχθύων,τα οποία παρατηρούν έξωθεν οι ραδιούργοι Ιχθυοτρόφοι.Τα ψαράκια χτυπάνε τα κεφαλίδια τους,στον γυάλινο τείχο και νομίζουν ότι έτσι κάνουν Επανάσταση..

Όμως όταν σπάσει το γυαλί του μικρού Υδραγωγείου και ξεχυθεί το νερό,τα ψαράκια θα ψοφήσουν..Και αυτό το ξέρουν καλά...
Για αυτό είναι φρόνιμα..επιφανειακώς αξιοπρεπή και νομοταγή.Και όταν δεν τρώγονται μεταξύ τους,καταβροχθίζουν τον εαυτό τους.
Λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν ελεύθεροι.Είναι ψέμα..

Λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ίσοι στην ευτυχία.Είναι λάθος..Είναι ίσοι στην δυστυχία.Είναι άξιοι της δυστυχίας.
Λένε ότι το αύριο είναι πάντα καλύτερο από το σήμερα,και ακόμα καλύτερο από το χθες.Είναι ψευδαίσθηση.Το αύριο είναι πάντα ο κλέφτης,που εισέρχεται από το παράθυρο,όταν βρεί κλειστή την πόρτα..Γιατί και το αύριο,όπως και το σήμερα,όπως και το χθες,είναι ο Εαυτός τους.

Η βιολογική ,άκριτη αναπαραγωγή ανθρωπίνων κρεάτων,δεν διαιωνίζει τον Άνθρωπο,ανακυκλώνει το Κτήνος.

Στην σκοτεινή εποχή μας,μία εποχή μαζικού εξευτελισμού,απαξιώσεως της Φύσεως αλλά και των..ανθρωπόμορφων αποφώλιων πλασμάτων,που κρατά εδώ και χιλιάδες χρόνια,αλλά ίσως διαρκέσει άλλα τόσα,σε αυτήν την εποχή,την οποία ο Ησίοδος θα αποκαλούσε ..Σκουπιδένια,είθισται η Ελευθερία του αρχέγονου Κόσμου των Παραδόσεων,να φυλακίζεται σε κάποια κτίρια,που ονομάζονται αυθαιρέτως..τρελάδικα..


Και είναι..τρελάδικα...Διότι η μόνη Μορφή Ελευθερίας είναι η Τρέλα,σε ένα περιφραγμένο χώρο από ορατά και αόρατα ηλεκτροφόρα,θανατηφόρα συρματοπλέγματα,τα οποία ονομάζονται ..μοντέρνες,πολιτισμένες, αστικές κοινωνίες..

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.