Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ 
ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
ΕΝΩ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ 
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...


     Εισβολή έξι ατόμων έγινε σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας Newsphone που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 280, στην Καλλιθέα.

     Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν με σφυριά τις τζαμαρίες, πέταξαν μαύρη μπογιά καθώς και τρικάκια κατά των πλειστηριασμών.

     Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia:

     «Σήμερα 15 Ιουνίου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου έκανε παρέμβαση στην εταιρεία Newsphone ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 280, Καλλιθέα. Ο λόγος της παρεμβασής μας αφορούσε την προθυμία 2 εταιριών, της Newsphone και της Cosmoone να κονταροχτυπηθούν για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και μήνες για τον διαγωνισμό που είναι να γίνει.

     »Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλάβει τον τρόπο με τον οποίο νομίζουν οι τραπεζίτες και το κράτος ότι θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς από συλλογικότητες στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να τους δώσουμε μία πρώτη γεύση για το ενδεχόμενο που επιτύχουν στις αρχές Ιούνη να αναλάβουν την δημιουργία την πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια που ανέγραφαν τα εξής: "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ", "ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"».



     Στο μεταξύ, από την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" γίνεται γνωστό ότι αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο το οικογενειόγραμμα των Μιχαλολιάκων με ανάπτυξη ενδοοικογενειακών διορισμών και οικονομικής ευημερίας!


     Ο Αρχηγός επιμελείται τα του οικογενειακού ξενοδοχείου ημιπαραμονής  με την σύζυγό του...


ενώ συνεχίζει να διογκώνει τους μαστούς του!


     Η υγεία όλων των χρυσαύγουλων κρίνεται καλή και η κατανάλωση ενισχυμένων πιτόγυρων το επιβεβαιώνει...


     Οι Κασιδιάρηδες ετοιμάζουν νέα δελτία ενδοοικογενειακής ταυτότητας με βαθμό αυτή τη φορά αρχιφυλάκων και,



     Γενικώς, στη "Χρυσή Αυγή" η σωτηρία της "Πατρίς" (sic) συνεχίζεται ακάθεκτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.