Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


     Κατά τον πλέον αυθαίρετο τρόπο, ο Ο.Α.Σ.Α. επιχειρεί από την "πίσω πόρτα" και παρά την ισχύουσα νομοθεσία να καθιερώσει τον "θεσμό" των  ι δ ι ω τ ώ ν  "κεφαλοκυνηγών" στγις εισόδους των μέσων μαζικής μεταφοράς, υπό το πρόσχημα "στατιστικής έρευνας". Τα συγκεκριμένα άτομα τα οποία δεν θα είναι ΝΟΜΙΜΟΙ ελεγκτές, θα υποχρεώνουν το Κοινό που ταξιδεύει να τους επιδεικνύει τα εισιτήριά του αλλά και να τους παρέχει  ε π ι π λ έ ο ν  πληροφορίες που θα αφορούν στις μετακινήσεις του!

     Τα άτομα αυτά που θα είναι χαμηλοπληρωμένα "σκλαβάκια" ιδιωτικής εταιρείας θα επιβιβάζονται στην αφετηρία και το τέρμα των λεωφορειακών γραμμών και θα στέκονται με τρόπο που να μπορούν να ελέγχουν τους εισερχόμενους επιβάτες. Αφού καταγράψουν τα στοιχεία του δρομολογίου, θα καταγράφουν τι εισιτήριο ή κάρτα χρησιμοποιεί ο κάθε επιβάτης που επιβιβάζεται στο λεωφορείο σε όλες τις στάσεις της διαδρομής.

     Πέρα από την καταγραφή των τύπων του κάθε εισιτηρίου, οι "κεφαλοκυνηγοί" θα προχωρούν και σε έλεγχο εγκυρότητας των εισιτηρίων, καταγράφοντας τους επιβάτες που χρησιμοποιούν μη έγκυρα εισιτήρια στην κατηγόρια των παραβατών. Παραβάτες θα χαρακτηρίζονται και οι επιβάτες που αρνούνται να επιδείξουν το εισιτήριό τους στους συγκεκριμένους ιδιώτες, παρόλο που κανένας νόμος δεν τους αναγκάζει να δείχνουν το εισιτήριό σε άτομα που δεν είναι ελεγκτές του ΟΑΣΑ.

     Στο Μετρό και το Τραμ οι "κεφαλοκυνηγοί" θα επιλέγουν ένα βαγόνι ανά δρομολόγιο και θα στέκονται ανά δύο μπροστά σε κάθε πόρτα ελέγχοντας τους επιβάτες αφού επιβιβαστούν στο συρμό.

     Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουλίου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου με τη χρήση ερευνητών μέσα σε όλα τα Μέσα του ΟΑΣΑ (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ).


     Είναι προφανές ότι το δημοκρατικό κράτος εντείνει την αστυνομοκρατία σε βάρος ενός πεινασμένου λαού που δεν μπορεί όχι να πληρώσει εισιτήριο αλλά ούτε και να γεμίσει μια κατσαρόλα. και το ερώτημα είναι εμείς τι κάνουμε;


     ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ  Κ Α Θ Ε  Τ Ρ Ο Π Ο  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ!


     Ήδη κάποιοι έχουν επιλέξει την ανταπόδοση της κρατικής βίας στη "πηγή" της και χρέος όλων μας είναι να τους συνδράμουμε οπουδήποτε τους συναντάμε χωρίς "παραταξιακές" αγκυλώσεις αφού η κρατική βία πλήττει ολόκληρο το λαό! 

     Αυτοί οι "κάποιοι"  ή δ η  αγωνίζονται ενάντια στην αυθαιρεσία του κράτους του οποίου είναι θύμα  Κ Α Θ Ε  Πολίτης και οι συγκοινωνίες είναι ένας τομέας στον οποίο συνεχώς αυξάνεται η κρατική αυθαιρεσία ενώ συνεχώς μειώνεται το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, όπως και σε όλους τους τομείς του σημερινού ελλαδικού κράτους!


     Ας θυμηθούμε ότι για τον Παπαδήμο κινητοποιήθηκε εν ριπή οφθαλμού ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ενώ ο απλός Πολίτης πεθαίνει στο πεζοδρόμιο περιμένοντας ώρες για ένα ασθενοφόρο.


     Κανένας δεν έχει δικαίωμα αδιαφορίας μπροστά στη βάρβαρη αστυνομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ και  κ ά θ ε  "απάντηση" νομιμοποιείται εν ονόματι ενός φτωχοποιημένου λαού!


     Και ας μη τους φοβόμαστε, ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.