Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ!






















ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Απότιση Τιμής στον Στρατηγό Γεώργιο Α. Κουρούκλη




     H Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) δεν πρόλαβε να δει την "εικόνα" του πατέρα της! Ήταν στη "κοιλιά της μάνας" της, οκτώ μόλις μηνών, όταν οι κομμουνιστές τον έσφαξαν στα 28 του (!) επειδή υπηρετούσε την θητεία του ως έφεδρος ανθυπολοχαγός στον Εθνικό Στρατό! Και όχι μόνον τον έσφαξαν, αλλά και ...έγδαραν (!) το λείψανό του αφήνοντας στο τόπο του εγκλήματος  α δ ρ ό   το "δακτυλικό αποτύπωμα" της διαστροφικής παρανοίας τους! Τότε ο αδελφός του και κοινός μας θείος, ταγματάρχης Γεώργιος Α. Κουρούκλης, πήρε το νόμο στα άγια χέρια του και υπηρετώντας τη θεοδικία, κατέβηκε στη Καλαμάτα και εξετέλεσε πολλαπλασίους ομοϊδεάτες των δολοφόνων του αδελφού του, ξεπλένοντας το κομμουνιστικό μίασμα!

     Η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) δεν πρόλαβε, καλά-καλά, να γνωρίσει ούτε τη μάνα της! Ήταν μόλις επτά ετών όταν οι βάρβαροι κομμουνιστές έσφαξαν και τη χήρα μάνα της επειδή, απλώς, ήταν σύζυγος του θύματός τους! Τα κτήνη αδυνατούν να διακρίνουν και το έγκλημα της οικογενειακής "ευθύνης" και οι κομμουνιστές, οπουδήποτε κι αν μολύνουν τον πλανήτη απεδείχθησαν η ...επιτομή της κτηνωδίας!

     Παρά ταύτα, αυτή η  ο ρ φ α ν ή  από πατέρα και μάνα Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη), στις εκλογές του 1981 δήλωσε δημόσια ότι  ψ ή φ ι σ ε ...Κ.Κ.Ε. παρέχοντας το οππορτουνιστικότερο συγχωροχάρτι στους φονιάδες των γονιών της και ασελγώντας στη μνήμη τους και στο δημόσιο αίσθημα το οποίο ουδέποτε παρέσχε συγχωροχάρτι στους δολοφόνους κομμουνιστές σε μία χώρα την οποία μέχρι σήμερα εξοντώνουν. Τότε της είχα κάνει και ειδικό "αφιέρωμα" εξάγοντάς το από την απομόνωση του κατέργου της Κερκύρας όπου είχα την Τιμή να διώκομαι ως πολιτικός κρατούμενος του καραμανλικού καθεστώτος:



     Με μόνο της εφόδιο τη φυσική ομορφιά της και την απορρέουσα σεξουαλικότητα που αφορά στο υπογάστριο, η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) υπήρξε ένα άτομο στερημένο των πνευματικών αρετών του οικογενειακού της περιβάλλοντος, του παππού της Στρατηγού Ανδρέα Κουρούκλη και του θείου της Γεωργίου Κουρούκλη οι οποίοι παρέμειναν στην Ιστορία όχι μόνον ως ηρωικοί στρατιωτικοί αλλά και ως πνευματικοί Άνθρωποι. Η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) από την εφηβική της ηλικία βρέθηκε εμπεπλεγμένη σε ...γκομενίστικα σκάνδαλα, με τον εργολάβο Κουτουμάνο να πυροβολεί στη πλατεία Συντάγματος για ...πάρτη της, με "καλλιστεία" και πρωτοσέλιδα σκανδαλοθηρικού περιεχομένου, με γυμνές φωτογραφίες σε εξώφυλλα περιοδικών  συρμώδους υποκουλτούρας να ανέρχεται την "κοινωνική κλίμακα" και να κυριαρχεί επί του όχλου του ...Κολωνακίου, ο οποίος από την δεκαετία του ΄60 μέχρι σήμερα, εξευτελίζει την Ελλάδα ως επιτομή αθλιότητος!

      Τυπικό "παράδειγμα" η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) "προσκυνημένου" της εποχής, με υπαρξιακή κενότητα και κατατεθειμένα, ευκαιριακά, διαπιστευτήρια στους εγκληματίες κομμουνιστές οι οποίοι, διεθνώς, εκβιάζουν τον πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο ώστε, ή να δηλώνει εντεταγμένος στη κομμουνιστική συμμορία, ή να είναι αποφασισμένος να καταστραφεί από τους εκβιαστές! Και η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη), μεγαλωμένη ορφανή, προτίμησε τα εύκολα, μέχρι σημείου να δηλώσει ...κομμουνίστρια για να αναρριχηθεί στο κομμουνιστοκρατούμενο, δήθεν, "καλλιτεχνικό" στερέωμα που χαρακτυηρίστηκε από "Κατήφορους" χωρίς τέλος, από την εποχή του συμμοριτοπολέμου μέχρι σήμερα!

     Και η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) τα "κατάφερε", τα "κατάφερε" να κατακτήσει την πρωτοκαθεδρία του "sex symbol", οποία Τιμή (!) και να δει τον εαυτό της αλλά και το παιδί της να διασύρονται με ...ναρκωτικά, τον δε μεγαλοδικηγόρο σύζυγό της να εμπλέκεται ως καταδικαζόμενος σε ποινικές υποθέσεις διόλου τιμητικές... Το Κ.Κ.Ε. μπορεί να της έκανε τα "στραβά μάτια"  στη "καριέρα", όπως προώθησε και αμέτρητα "σκύβαλα" στα δήθεν "γράμματα" και στις δήθεν "τέχνες", αλλά δε κατάφερε ποτέ να της αναπληρώσει τα υπαρξιακά κενά τα οποία την "άδειαζαν" στα καθημερινά βήματά της.

     Όχι, η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) δεν υπήρξε "μεγαλόκαρδη" όπως η ίδια υπεκρίθη ...επαγγελματικώς, συστρατευόμενη με τους κομμουνιστές δολοφόνους των γονιών της, διότι δεν μπορεί να είσαι ποτέ μεγαλόκαρδος με τον  α μ ε τ α ν ό η τ ο  εγκληματία και, δη, τον δολοφόνο των γονιών σου! Αυτό το οποίο η ίδια επέδειξε ως, δήθεν, "ανωτερότητα ψυχής", υπό τον παρονομαστή του αμετανοήτου των "ινδαλμάτων" της, μόνον ως κατωτερότητα σεβασμού προς τους Προγόνους και ασέβεια προς τις στοιχειώδεις αξίες ευνομούμενου βίου, ερμηνεύεται! Αλλά αυτά ήσαν μη αναγνώσιμα "γράμματα" για την, έτσι κι αλλιώς, αδιάφορη για τα Γράμματα,  Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη)!

     Όμως, η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) "κατάφερε" να "στρατρολογήσει" τους πάμπολλους "θαυμαστές" της, τους θαυμαστές των γαμπών και των γοφών της οι οποίοι συνιστούν έναν όχλο που δεν εμβαθύνει σε "προσωπικότητες" και Αξίες, έναν όχλο ο οποίος δεν απασχολείται με τίποτε πέραν μιας καλλίπυγης αισθήσεως που διατηρούσε τον σφυγμό των κατοίκων των Σοδόμων ως μόνη ένδειξη ζωής, όπως και στη σημερινή, κατ΄ ευφημισμόν "Ελλάδα"! Και αυτός ο όχλος του οποίου το υπογάστριο θα ριγά, θα κατακλύζει την ερχόμενη Τρίτη την κηδεία της Ζωής Κουρούκλη (Λάσκαρη) και θα την ραίνει με εύοσμα τριαντάφυλλα, αγνοώντας το ελεεινό "προσκύνημα"  της εκλειπούσας στους δολοφόνους των γονιών της!

     Δυστυχώς, όσοι γνωρίζουμε, υπείκοντες στα Προγονικά-οικογενειακά κελεύσματα όχι μόνον δεν προτιθέμεθα να ράνουμε την Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) με κάτι εύοσμο αλλά τουναντίον...! Κι αυτό διότι γνωρίζουμε ότι αυτή την στιγμή η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) ίσταται ενώπιον των, καταφρονημένων από την οππορτουνιστική στάση της, γονιών της, ενώπιον των ηρωικών Στρατηγών παππού και θείου της Ανδρέα και Γεωργίου Κουρούκλη, υφιστάμενη την τελική κρίση της οποίας το ράπισμα ακούγεται ...επί γης! 

     Ύβρη καθοσιώσεως διέπραξε η Ζωή Κουρούκλη (Λάσκαρη) και το ...αντίτμό της εισπράττει! Μπορεί, δε, ο ανίδεος όχλος να την "υμνεί", αλλά οι γνωρίζοντες δράττονται του θλιβερού θανάτου της Ζωής Κουρούκλη (Λάσκαρη) προκειμένου να "επαναλάβουν" στον αδελφό του σφαγιασθέντος πατέρα της, Στρατηγό Γεώργιο Α. Κουρούκλη, "εκεί" όπου βρίσκεται, ότι η εθνική μνήμη παραμένει άσβεστη και δεν συγχωρεί κανέναν εγκληματία που, τουλάχιστον, δεν ζητά συγγνώμη!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Γεώργιος Θ. Κωσταρέλος, δικηγόρος, 22/8,

H τελική κρίσις (και εσωτερική δικαίωσις) βρίσκεται εντός μας υπό την προϋπόθεση ότι έχωμε ψυχή! Για όποιον/όποιαν δεν έχει ψυχή τότε ποιό είναι το νόημα, η αξία της ζωής του/της σ΄ αυτή τη Γή ;;;


«  Ο Νόμος της Τιμής : Να βaδίζεις μόνον στα μονoπάτια της τιμής. Μάχου και μην είσαι δειλός. Εγκατάλειψε το μονοπάτι της ατιμίας στους άλλους.  Καλύτερα να πέσεις σε μία έντιμη μάχη παρά να νικήσεις με ατιμία  » Corneliu Zelea Codreanu
______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.