Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΒΕΡΟΙΑΣ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ 
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Σ.Μ.Υ 
ΚΑΝΕΛΛΟ ΝΤΟΝΤΟ

     Το ότι είσαι πράκτορας των Σιωνιστών άργησα να το καταλάβω αλλά πείστηκα από το άρθρο σου περί χρηματοδοτήσεως του ΚΚΕ/ Δη μ(ι)οκρατικού Στρατού Ελλάδας που δημοσίευσες.

     Αν δεν ήσουν πράκτορας δεν θα απεπειράσο ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να μπερδέψεις τον κόσμο παρουσιάζοντας στον κόσμο για να τον ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ τον ενεργού μενο των Ρώσων κομμουνιστών, ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ της Γερμανίας, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Σβότσερ, μέλος της Κ.Ε. του SED (Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα) εμφανίζοντάς τον στο άρθρο σου ως απλά «Γερμανό αξιωματούχο» και το κόμμα του ως απλά Σοσιαλιστικό ενώ αυτό ήταν ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ της ΜΟΣΧΑΣ αφου δεν είχε ιδρυθεί ακόμα ούτε κάν η Ανατολική Γερμανία.

     Οι κομμουνιστές δηλαδή ΠΛΗΡΩΝΑΝ Το ΚΚΕ για να ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ τους κατοίκους της Ελλάδος. ΟΜΩΣ ΕΣΥ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΕΙΡΟΣ …ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, δηλαδή συμπαιγνιακός αντίπαλός τους που έχετε τα ίδια αφεντικά, αποπειράσαι να εξαλείψεις κάθε έννοια ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η οποία είναι ότι Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ, ΗΣΑΝ (ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥ ΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ) ΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

     Ξέρεις κάτι, απόστρατε υπαξιωματικέ (στην ψυχή και στο μυαλό) Ντόντε : «Το Ψέμμα είναι γρήγορο αλλά έχει κοντά ποδάρια». Και ξέρεις και κάτι άλλο, μια ευχή μου (γιατί οι κατάρες δεν πιάνουν) : «Φωτιά στα σπίτια στων δεξιών «παστρικών» νοικοκυραίων σαν και του λόγου σου» «Δεν αξίζετε να ζείτε ρέ. Μας έχετε μολύνει όλους μας».

ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ WIKΙPEDIA TΩN "ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ" ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΣΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΩΝ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
..............................................
Στηρίζουμε τον ''Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας''
September 6 at 10:32pm ·
……ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…..Φωτογραφία του 1949 από την επίσκεψη στελεχών του ΚΚΕ στην Γερμανία, καθώς το ΚΚΕ διατηρούσε όπως γίνετε αντιληπτό άριστες σχέσεις με τους Γερμανούς, προκειμένου το ΚΚΕ\ΔΣΕ να ενισχυθεί οικονομικά για να συνεχίσει τον συμμοριτοπόλεμο στην Ελλάδα καθώς η ηγεσία του ΚΚΕ έβλεπε να έρχεται αναπόφευκτα η ήττα, όπου η συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζει τον Γερμανό αξιωματούχο Σβότσερ (όρθιο), μέλος της Κ.Ε. του SED (Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα), να παραδίδει ένα χρηματικό ποσό ως βοήθεια στον Θανάση Γεωργίου (καθιστός) μέλος του ΚΚΕ, ενώ άξιον παρατηρήσεως είναι πως τα χρήματα βρίσκονται πάνω στην σημαία του ‘’Δ.Σ.Ε.’’, υπό το βλέμμα του στελέχους του ΚΚΕ.www.facebook.com/pages/Στηρίζουμε-τον-Ιστορικός-Συλλέκτης-Βέροιας/128037153879904
Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ



ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Σ.Ο.:


     Αγαπητέ κ. Γ. Κωσταρέλλο, 


     Η ευνόητη οργή σας για έναν εσμό "λιποτακτών" της κοινής λογικής, του οίκοθεν νοουμένου πατριωτισμού αλλά και της αυτονόητης θελήσεως για επιβίωση, η εξέμεση αηδίας για τους παγιδευμένους στην αυτοέκπτωση λόγω συμβιβαστικής δειλίας πολιτικού καθωσπρεπισμού, ο δικαιολογημένος εμπτυσμός σας προς όσα παράγωγα εξεμεί η μεταπολεμική αντιφασιστική "πρέσσα" του διεθνούς σιωνισμού, φρονούμε, δεν θα πρέπει να σας χαλούν την διάθεση της απολαύσεως της ζωής όπως όλοι όσοι καταφέραμε να ισορροπούμε ενάντια στον χαλασμό, επιτύχαμε.


     Όλα αυτά τα όντα που βιάστηκαν ψυχοπνευματικά από τους σιωνιστές αντιφασίστες -το αισθάνεστε...- παραπαίουν στην "ντάγκλα" της αυτοχειρίας τους, κλυδωνιζόμενα τήδε κακείσε ως ανίατοι εξαρτημένοι πέραν ορίου επισκευής... 


     Γι αυτούς, ακριβώς, προ διετίας αναρτήσαμε το "ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ" στο περιεχόμενο του  οποίου επιμένουμε και το οποίο, οσημέραι, επιβεβαιώνεται. 


     Ελάτε, λοιπόν, αγαπητέ κ. Γ. Κωσταρέλλο να απολαύσουμε τον χαμό των ανεπιστρέπτων παρακολουθώντας τους από το "θεωρείο" μας να ρέγχουν αντιφασιστικώς και επιθανατίως... Ζούμε υπέροχες στιγμές κ. Γ. Κωσταρέλλο, με διασκεδαστές μας τους αντιφασίστες ηλιθίους για το ύστατο show των οποίων δεν υποχρεούμεθα καν σε καταβολή εισιτηρίου μετά φόρου δημοσίων ...θεαμάτων.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.