Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 


     Για πολλοστή φορά το εγκληματικό μόρφωμα της "Χρυσής Αυγής" αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος προβοκάτορας του Ελληνικού Εθνικιστικού "χώρου", ασελγώντας επί της μνήμης των σφαγιασθέντων της Πηγάδας του Μελιγαλά και μετατρέποντας την ημέρα Τιμής στη θυσία τους σε μιαν ακόμη ευκαιρία επίδειξης μίσους εναντίον Ελλήνων Εθνικιστών.


     πράβοι" του Ηλία Κασιδιάρη που συνόδευαν το αφεντικό τους στην εθνική τελετή, χολωμένοι από την αποδοκιμασία του Εθνικιστικού κοινού κατά του αμφι-λεγάμενου "δελφίνου', επετέθεσαν σαν αγέλη λύκων εναντίον ενός 20χρονου παιδιού, γιού παλαιού Εθνικιστή αγωνιστή και τον τραυμάτισαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο με σαφή ανθρωποκτόνο πρόθεση.


     Μετά την εγκληματική τους πράξη, τα κτήνη της περιθωριακής "Χρυσής Αυγής", αφέθηκαν ανενόχλητα και καλυπτόμενα από την "ολιγωρία" του ίδιου του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας ο οποίος αν και είχε άμεση πληροφόρηση περί του συμβάντος από τον πατέρα του θύματος με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για αυτόφωρη σύλληψη, εδήλωσε ...ανίκανος για την οποιανδήποτε υπηρεσιακή ενέργεια, αποδεικνύοντας ότι η "Χρυσή Αυγή" απολαμβάνει της υψηλότερης και σκανδαλωδέστερης προστασίας του συστήματος το οποίο, πιστότατα, υπηρετεί.


     Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί επανάληψη πολλών ομοίων του εθνοπροδοτικού παρελθόντος της "Χρυσής Αυγής" η οποία επιδιώκει να μονοπωλήσει κάθε τι εθνικό υποβαθμίζοντάς το σε ευκαιριακό εμπόρευμα στα "ράφια" του "μικρομάγαζου" της, εξευτελίζοντας Πατρίδα και Έθνος.   


     Μετά τη διατεταγμένη από το σύστημα, προβοκατόρικη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η "Χρυσή Αυγή" επικεντρώνεται σε επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες εναντίον Ελλήνων Εθνικιστών προκειμένου να τους κατατρομοκρατήσει και να κυριαρχήσει ως "τοποτηρητής" του Εθνικιστικού χώρου προωθώντας τον έλεγχο του συστήματος το οποίο υπηρετεί μισθοφορικά.


     Επί του νέου αυτού εγκληματικού περιστατικού το οποίο βαρύνει την "Χρυσή Αυγή" θα ακολουθήσει εκτενής ενημέρωση διότι και οι ελάχιστοι οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν καλοπίστως στις τάξεις της θα πρέπει να αναθεωρήσουν τακτική διότι υπηρετούν τον αισχρότερο εχθρό του Ελληνικού Εθνικισμού.


     Το Ιστολόγιό μας καλεί όσους εθνικά σκεπτόμενους να θέσουν ενώπιον των ευθυνών του τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αυτής της οπερετικής "κυβέρνησης" καθιστώντας τον υπεύθυνο για την κραυγαλέα προστασία και ενθάρρυνση που παρέχει στα τσιράκια του της "Χρυσής Αυγής" δια της "απροθυμίας" των αστυνομικών να καταστείλουν την εγκληματική δράση τους.





Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ
Συναγωνιστή κ. Ιωάννη Ανδρουτσόπουλου:

     Ημέρα τιμής και μνήμης των Ελλήνων σφαγιασθέντων από τους αναρχοκομμουνιστές στην πηγάδα του Μελιγαλά σήμερα και οι εισβολείς... νεοπατριώτες (ψευτοεθνικιστές), οι δήθεν υπερασπιστές της τιμής και της πατρίδας εξ' Αθηνών ορμώμενοι, αντί να προσέλθουν να τιμήσουν το αίμα, ήρθαν να χύσουν και άλλο αίμα Ελλήνων στο Μελιγαλά. Ως φιλοξενούμενοι δε, μας προσέφεραν τελικά λύπη, αηδία, αποτροπιασμό, απέχθεια και ντροπή ως δώρα από αυτούς που τους έστειλαν, ως τάγμα εκκαθάρισης κατά των Ελλήνων, επειδή κατάλαβαν το τι πρεσβεύουν και αποχώρησαν. Ντροπή σας που για άλλη μια φορά αμαυρώσατε την ιερή ημέρα του Ελληνισμού. Τί εντύπωση έχουν οι ανιστόρητοι και ανισσόροποι, ότι εκεί είμαστε οι εχθροί του έθνους και ήρθαν να κάνουν εκκαθάριση, οι απελευθερωτές - υμνητές του σατανά και των μασώνων? Αλήθεια γιατί δεν κάνουν πρώτα εκκαθάριση... από τις γειτονιές που διαμένουν και τους έχουν πάρει στο κυνήγι οι άπλυτοι? Αλλά ξέρω, εκεί θέλει άντρες με ψυχή. Ηθελα όμως να ήξερα με ποιό δικαίωμα προσέρχονται αυτές οι πλέμπες σε ένα τόσο ιερό χώρο!!! Εχουν άραγε νεκρούς εκεί όπως εμείς? Με ποιό δικαίωμα προπηλακίζουν οι λακέδες τους απογόνους των Ηρώων του Μελιγαλά? Ποιός αλήθεια τους δίνει τις εντολές? Αλλά και τί, χτυπούν παιδιά? Ντροπή σας άνανδροι φουσκοντενεκέδες, ντροπή σας εθνικιστές της κατσαρόλας, ντροπή σας υποτακτικοί του συστήματος. Λυπάμαι... αλλά ντροπή και σε εσένα δήθεν αρχηγέ... που την ιδέα την έκανες συμφέρον, που τον αγώνα τον εξαργύρωσες με χρυσό, που τους συναγωνιστές!!! τους πέταξες στον κάλαθο των αχρήστων. Ντροπή και σε αυτούς που τους υποστηρίζουν, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τους Ελληνες, όχι τους δοσίλογους, τους ψευτοτσαμπουκάδες και τους φονιάδες. Λίγοι μείναμε βρε ανθέλληνες. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους εσάς που φοράτε την μαύρη μπλούζα... γιατί η ψυχή σας είναι πιο μαύρη και από τις πράξεις σας. Χαίρομαι όμως που είστε καλοί χειριστές της τεχνολογίας και σας προτρέπω να τα προβάλλετε στους υποτακτικούς σας για να βλέπουν τα κατορθώματά σας, έτσι ώστε να σας μιμηθούν. Του χρόνου σας περιμένω με ανοιχτές τις αγκάλες. Ανανδροι και πισωπλατάδες και το λέω εγώ που την ιδέα την υπηρετώ χρόνια, όχι όπως εσείς πρόσκαιρα νεοχρυσαυγιτάκια της λάσπης και του υποκόσμου... Η Ιδέα θέλει μυαλό και όχι μπράτσα. Νεκροθάφτες της Μεγάλης Ιδέας του Ε/Σ...

Καλαμάτα, 17η Σεπτεμβρίου 2017






ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Σ.Ο.

     Από την ανάρτηση και κατά το διαρρεύσαν, σχεδόν, τετραήμερο, το παρόν θέμα είχε 94.206 αναγνώσεις, ελάβαμε δε 36 μηνύματα εκ των οποίων τα 35 τοποθετούνται εναντίον της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της ενώ το ένα ...αμφισβητεί το καταγγελλόμενο γεγονός.

     Λόγω αυξημένου φόρτου υποχρεώσεων των Μελών της Σ.Ο., δυστυχώς δεν είναι δυνατή η μεταφορά όλων των μηνυμάτων και, ενδεικτικώς, μόνον δύο εξ αυτών μεταφέρονται ασχολίαστα, εν συνεχεία:

ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, 18/9/2017, 21:43 μ.μ.
Δε χορτάσατε τα ψέματα καργιόλιδες να λέτε για τραμπούκους και δολοφόνους αυτούς που θησιάζονται για να σώσουν το έθνος μας; Σοινοδιπόροι των συριζέων είστε και θα δόσετε λόγο στη κρεμάλα.

Ι. ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗΣ, 19/9/2017, 08:11 π.μ.
Η Χρυσή Αυγή είναι εικόνα και ομοίωση του θλιβερού αρχηγού της τον οποίο όσοι γνωρίσαμε από κοντά αμέσως καταλάβαμε ότι αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Μια αγέλη άθλιων παρανοϊκών, προδοτών που δε δίστασαν ποτέ να καρφώσουν τους ομοϊδεάτες τους στις αρχές με πρώτη ευκαιρία, τραμπούκων επί του ασφαλούς, άνανδρων και δειλών ψυχοπαθών, ακριβώς όπως και ο Μιχαλολιάκος που από μικρός προσπαθούσε να κυριαρχήσει επιτιθέμενος σε όποιον βρίσκονταν κοντά του και δειλός να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς εχθρούς του Έθνους προτιμώντας να το παίζει "κότα" σε κάθε περίπτωση διασταύρωσης μαζί τους. Το περιστατικό δεν είναι δυστυχώς από τα "λίγα" αλλά είναι ο κανόνας της τραμπούκικης τακτικής που ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος επιβάλλει στην κομπανία του για να κρατά τα ηνία στα χέρια γνωρίζοντας ότι χωρίς τραμπουκισμό θα τον κρεμάσουν ανάποδα. Συγχαρητήρια για τη στάση του Καθιδρύματος που με το ξεσκέπασμα της Χρυσής Αυγής και του καταδότη Μιχαλολιάκου βάζετε ένα μεγάλο λιθάρι για τη προστασία του εθνικού χώρου και είμαι βέβαιος ότι έστω και οι ελάχιστοι αναγνώστες σας θα ωφεληθούν ειδικά στο να σκεφτούν καλύτερα τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Στο παιδί που χτυπήθηκε από τους αλήτες χρυσαύγουλους του κοκάκια εύχομαι περαστικά.

     Εφ'  όλων των ανωτέρω, η Σ.Ο. εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την ασκήμια που αναπαράγει η Χρυσή Αυγή και ο αρχηγός της όπου και εάν εμφανίζονται, συμπαρίσταται στον Συνέλληνα ο οποίος υπέστη τον τραμπουκισμό της συμπεριφοράς, προφανώς, τοξικοεξαρτημένων αλητών και καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους Έλληνες Εθνικιστές ώστε να απομονώσουν ένα εγκληματικό φαινόμενο το οποίο υπό τον "φερετζέ" του "κόμματος" βάζει καθημερινώς ταφόπλακα στον Ελληνικό Εθνικισμό υπηρετώντας μισθοφορικά το σύστημα που είναι και ο εργοδότης του.

21/9/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.