Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΖΗΤΩ Ο "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ"


     Ενώ η συστημική "πέργκολα" που λέγεται "Χρυσή Αυγή" ακούει τα ...κάλανδα με τον γουρουνομούρη αρχιχαφιέ της να εισπράττει το δώρο χριστουγέννων ως κοινοβουλετικό κόμμα των 339.324,25 ευρώ. πέραν του πακτωλού που τσεπώνει καθένας από τους βουλευτές της, ο "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ", την ίδια στιγμή ξενύχτησε έξω από τη "καρδιά" του κράτους των διεθνών δολοφόνων στην Αθήνα, πραγματοποιώντας ακόμη μία επίθεση εναντίον του διεθνούς σιωνισμού 


     Σκατά στα μούτρα σου συμβιβασμένο "εξαπτέρυγο" του συστήματος Νίκο Μιχαλολιάκο και λοιπές παραγεμισμένες χριστουγεννιάτικες γαλοπούλες της "Χρυσής Αυγής". Σκατά στα μούτρα σας οψίπλουτοι κοστουμαρισμένοι χρυσαύγουλοι εξωνημένα σιχάματα του ευτελέστερου ονειδισμένου αστισμού. Τα σκατά θα είναι πολύ πιο εύγεστα από τα μελομακάρουνα με τα οποία σας γλυκαίνει το αφεντικό σας, το σύστημα, ευτελίζοντας όλα εκείνα για τα οποία, κάποτε, σας ψήφισε μισό εκατομμύριο ηλιθίων. Κι αυτό, αν και ποτέ δεν θα το καταλάβετε, σύντομα θα το νοιώσετε...


     Για άλλη μια φορά,

"ΖΗΤΩ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ"



ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 31/12/17

Και από μένα όχι μόνο ένα "ζήτω" αλλά εκατό, για τους αγωνιστές του Ρουβίκωνα.Πέραν όμως της Χ.Α., η οποία ούτως ή άλλως έχει απεμπολήσει συνειδητά τον πάλαι ποτέ κατ΄ επίφαση Ε/Σ της χαρακτήρα, δεν είδα να επικαλείστε αντίστοιχη απραξία για γκρούπες αλλά και "νησίδες" οι οποίες ομολογούν Ε/Σ ιδεολογικά προτάγματα! Ευτυχισμένο 2018 για εσάς και τους αναγνώστες σας.

Γιώργος Γιαννακόπουλος


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Γεώργιε Γιαννακόπουλε,

Θερμές ευχές και από εμάς για το 2018.

Όπως γνωρίζετε, ο Ελληνικός Εθνικοσοσιαλισμός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να αποτελεί έναν συμπαγή κύκλο γνωστών προσώπων ο οποίος δεν επιτρέπει "παρεισφρύσεις"... Συνεπώς, οι "γκρούπες" και οι "νησίδες" οι οποίες εμφανίζονται ως, δήθεν, "εθνικοσοσιαλιστικές" απλώς προκαλούν θυμηδία στους επαίοντες... Αντιθέτως, οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, ομοθυμαδόν, τοποθετούμεθα υπέρ οιουδήποτε πολεμά το σημερινό γραικύλικο κράτος ανεξαρτήτως "υπογραφής" και σε αυτούς τους πολεμίους συγκαταλέγεται, ασφαλώς και ο αξιέπαινος, από κάθε άποψη, Ρουβίκων.

Επειδή, όμως, η ενταύθα συλλογικότητα σέβεται κάθε τεκμηριωμένη άποψη, γνωρίζοντας την ευθυκρισία σας αλλά και την σημαντικότητα των απόψεών σας, θα σας παρακαλούσαμε να αναλάβετε εσείς τον ρόλο τον οποίο προτείνετε σε εμάς, βέβαιος ων ότι θα δημοσιεύσουμε ακεραίως -ως είθισται- ο,τιδήποτε σχετικό μας στείλετε, κριτικάροντας τις "γκρούπες" και τις "νησίδες" στις οποίες αναφέρεστε.

Δυστυχώς, ο χρόνος της δικής μας συλλογικότητος είναι ασφυκτικότατος λόγω συγκεκριμένων υποχρεώσεων έναντι διωκομένων Εθνικοσοσιαλιστών στην κεντρική Ευρώπη, ως κύριο καθήκον του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος".

Με εκτίμηση.
______________________________________________________

Αικ. Αγρ, 1/1/2018, 23:56 μ.μ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος πολύ σωστά τονίζει κάτι που πρέπει να κάνετε για να ξεκαθαριστεί μια άρρωστη κατάσταση με τόσους προβοκάτορες που βάζουν φωτιά όπου βρεθούν. Επιτέλους ξεμπροστιάστε τους διάφορους ασφαλίτες που δηλώνουν "εθνικοσοσιαλιστές" και γίνονται μόδα με web radio και φεισμπούκια. Καλή χρονιά να έχετε.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητή κυρία, καλή χρονιά και σε σας.

Και για σας ισχύει ακριβώς ό,τι απαντούμε και στον κ. Γ. Γιαννακόπουλο, παραπάνω. Σας διαβεβαιούμε, ο,τιδήποτε σχετικό μας στείλετε θα δγημοσιευθεί αυτούσιο γνωρίζοντας τον υπεύθυνο λόγο σας, γραπτό και προφορικό. Στη διάθεσή σας με τις καλύτερες ευχές μας για το Νέον Έτος.
______________________________________________________

Β.Bershkao, 2/1/2018, 02.09 π.μ.

Αυτή η περσονούλα ο "Γιαννακόπουλος " μου φαίνεται περισσότερο σαν δική σας πάσα στον εαυτό σας για να ξεκινήσετε πογκρόμ εναντίον των οργανώσεων του πατριωτικού χώρου. Έτσι δεν είναι;


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ/-ή B. Bershkao, ΟΧΙ, δεν είναι έτσι και σας συνιστούμε να συνεχίσετε με συγγραφή αστυνομικών σεναρίων τώρα που δεν υπάρχει πια και ο Νίκος Φώσκολος. Και προς διάψευσή σας παραθέτουμε screenshot του μηνύματος του κ. Γ. Γιαννακόπουλου ο οποίος και υπαρκτότατο πρόσωπο είναι και γνώστης του "συγκεκριμένου" χώρου. Ιδού, λοιπόν,το ίδιο το μήνυμα του κ. Γ. Γιαννακόπουλου και ...βοήθειά σας:



Ελπίζουμε να καταλάβατε ότι δεν είμαστε όλοι σαν την "Χρυσή Αυγή" στην οποία γράφει τα "μηνύματα των ακροατών και αναγνωστών" δια χειρός της η ...Ουρανία. Έχουμε πολύ σοβαρότερα καθήκοντα να μας πιέζουν από το να εμφανίζουμε "δήθεν" μηνύματα και δη ..."δίνοντας πάσες στον εαυτό μας", όπως ευφαντάστως υποψιάζεσθε.
______________________________________________________

GosefGebels, 2/1/2018, 0940 π.μ.

mounia gamieste h Xesy Avgi ua sas xeskisi olous


Aπάντηση Σ.Ο.:

Η Xesy Αυγή [προφανώς εκ του ...χεσίματος;] αν καταφέρει να σηκωθεί ποτέ από την ...τουαλέτα, όπου την καθήλωσε ο εργοδότης της, το σύστημα, καλόν είναι να ...σκουπιστεί επιμελώς διότι η μπόχα της ήδη είναι αφόρητη.

Και, ...αποκωδικοποιώντας το ...καλλιγραφημένο ψευδώνυμο του χρυσαύγουλου-χεσολόγου, τον παραπέμπουμε στην αρμοδιότητα του αγαπητού κ. Γ. Γιαννακόπουλου για να μας πει μήπως και θα έπρεπε να τοποθετηθούμε επί παρομοίων  περιπτωσιακών στιγμάτων εκλαμβάνοντάς τα ως ..."ΕΣ" 

ΩΙΜΕ, αγαπητέ κ. Γ, Γιαννακόπουλε, φαίνεται ότι σας περιμένει πολύ ...δουλειά. Εδώ έχουμε ολόκληρους ...GosefGebels, δεν είναι παίξε γέλασε.
______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.