Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ

     Το Ιστολόγιό μας αποφεύγει τις πολυλογίες και θεωρεί ότι η σαφήνεια και η λακωνικότητα αποτελούν τις κύριες ιδιότητες του Ελληνικού λόγου.

     Βάσει αυτών, το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" θεωρεί ότι η παρούσα συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επιχειρεί την ιταμή απεμπλοκή της από τις τεράστιες ευθύνες που την βαρύνουν εξ αιτίας της ενδοτικής διακυβερνήσεώς της και τις συνέπειες που αυτή κατέφερε στη χώρα, εμπλέκοντας  σ υ ν ε ι δ η τ ά  και  π ρ ο σ χ ε δ ι α σ μ έ ν α  την χώρα σε στρατιωτική αναμέτρηση με την Τουρκία  ώστε, δια της εμπόλεμης καταστάσεως να δυνηθεί να αποσπάσει την ύστατη ανοχή του λαού και, τελικώς, ένα ευκαιριακό "συγχωροχάρτι", για τα όσα έχει διαπράξει εις βάρος της χώρας και του λαού.

     Προς όλα τα ανωτέρω συντείνει και η σημερινή απελευθέρωση "υπό ειδικούς όρους" του πρώτου εκ των αντικαθεστωτικών Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο. Συγκεκριμένα, οι όροι αποφυλακίσεως της "μυστικής διευθύνσεως" και "επιτηρήσεως από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας"  του αποφυλακιζομένου, αποτελούν απευθείας προκλήσεις κατά της τουρκικής πλευράς προς τις οποίες αποδίδεται εκ των προτέρων μομφή ακτιβιστικής κακοβουλίας, κάτι που, ασφαλώς, δεν θα περάσει "απαρατήρητο" από τον παντοδύναμο Ερντογκάν του οποίου η πρώτη αντίδραση θα είναι η περαιτέρω εκβιαστική ποινική εμπλοκή και επιβάρυνση  των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές του Εντιρνέ. Και εξ αυτής της κλιμακώσεως μύρα έπονται.

     Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" εφιστά την προσοχή των Συνελλήνων [διότι οι λοιποί οδεύουν ωσεί πρόβατα επί σφαγήν...] στην διατήρηση συνεκτικών δεσμών εν όψει των σκληρών "ωρών" που ευρίσκονται όχι "ante portas" αλλά, ήδη,  ε ν τ ό ς  των "πυλών" της χώρας. 

     Ας έχουμε ενσυναίσθηση της ζοφερής ελλαδικής πραγματικότητος και ότι η αφετηρία προς ερμηνεία της είναι η απάντηση στο βασικό ερώτημα της εγκληματολογίας "Cui bono?"  και ας αντιταχθούμε στα όσοα προσδοκά η προδοτική, παρούσα, συγκυβέρνηση των Αθηνών, δηλαδή, διαφυγή και "συγχωροχάρτι" διότι ο εχθρός δεν βρίσκεται στην εκείθεν του Αιγαίου "Γαλατία" αλλά στην εντεύθεν.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.