Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΣΤΗΝ "ΕΞΟΔΟ"  ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΚΑΙ Ο 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ


     Η Χρυσή Αυγή είναι πια η μαργαρίτα που μόνο μαδάει. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο πρωτοκλασάτος αγωνιστής του κόμματος Γιάννης Λαγός οδηγείται προς την έξοδο από το άρρωστο δίδυμο "Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης", ενώ ακόμα ένα ιστορικό στέλεχος που θα αναφερθούμε σ΄ αυτό σύντομα, κλοτσήθηκε έξω από το μαντρί. 

     Τα χειρότερα έπονται.


Κ. Παρ.


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


..., 6/5/2018, 16:38 μ.μ.

     Καθυστερήσατε κ. Καλέντζη και μάλιστα δεν το ολοκληρώσατε παραλείποντας να αναφέρετε ότι διώξανε με τις κλωτσιές τον Σωτήρη Δεβελέκο και ακολουθεί πογκρόμ και όχι μόνο του Λαγού. Αυτά για μας είναι γνωστά εδώ και μέρες όπως είναι γνωστό και το τι είπε ο Κασιδιάρης για τον Δεβελέκο και τον Λαγό για να φανεί αρεστός στην Ουρανία που ήταν πίσω απ΄όλα.

Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ κ. ..., και γι αυτά και για πολλά άλλα που "έρχονται" είμαστε ενήμεροι επίσης από ημερών και δεν καθυστερούμε αλλά εξ υπευθυνότητος δεν βιαζόμαστε να δημοσιεύσουμε πριν διασταυρώσουμε κι επιβεβαιώσουμε. Και το παραπάνω άρθρο δεν είναι του κ. Καλέντζη ο οποίος υπογράφει τα κείμενά του [και αναγράφει και το τηλέφωνό του]. 
________________________________________________

S.Sieger Sieger, 7/5/2018, 03:51 π.μ.

     Για τι επαληθεύσεις μιλάτε κύριοι της Σ.Ο. όταν είναι γνωστό εδώ και δυο χρόνια ότι η κόρη  του Μιχαλολιάκου κυβερνάει τη Χρυσή Αυγή και όποιος δεν την ...πετιέται από το φεγγίτη. Η κοπελιά πήρε προίκα το κόμμα και διάλεξε το φιλέτο της νεολαίας για ευνόητους λόγους μπάζοντας στο παιχνίδι μέχρι και πορνοστάρ να μη τα ξαναλέμε γιατί τα γράψατε. Και το χειρότερο ότι εκδηλώθηκε και ο Κασιδιάρης και η καθαρίστρια σκουπίζει μέχρι και πόπερς μετά από "εκδηλώσεις"  στα γραφεία. Και ούτε ο Σωτήρης ούτε ο Γιάννης είναι ζιγκολό αλλά αγωνιστές. Τι επαληθεύσεις θέλετε ότι ο Ηλίας πήρε "υπασπιστή" του τον Σάκη; Ναι, τον ΠΗΡΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Και η Ελένη τον ουζμπέκο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ. Το πρωτοσέλιδο τα είπε όλα





Απάντηση Σ.Ο.:

     Διατηρούμε μια μικρή επιφύλαξη για το αν μέσα στη Χρυσή Αυγή είναι κατανοητή η διαφορά μεταξύ "ζιγκολό" και "αγωνιστή"... Διαφορετικά δεν θα υπήρχαν και τα πρωτοσέλιδα που μας επισυνάπτετε.
________________________________________________

Σπ. Καρ. 7/5/2018, 09:17 π.μ.

     Δηλαδή διώξανε και τον Σωτήρη Δεβελέκο;


Απάντηση Σ.Ο.:

     Κλωτσηδόν, όπως σας βλέπουμε και μας βλέπετε... Γιατί, θα του κράταγαν ...χαρακτήρα;
________________________________________________

Κομαντάντ, 7/5/2018, 10:44 π.μ.

     Σωστός ο Sieger και ενώ η Χρυσή Αυγή έγινε προέκταση του ξενοδοχείου ημιπαραμονής με μολδαβές πουτάνες το επίσημο σάιτ της αντί να μας πει γιατί το άλλοτε τρίτο κόμμα έγινε τρίτο φύλο με την Ουρανία και τον gay πορνοστάρ της ανέβασε την ομιλία του 'αρχηγού" από το 2012. Άλλα λόγια βρε παιδιά για να αγαπιόμαστε και να γαμιόμαστε.


Απάντηση Σ.Ο.:

     Συγκρατείστε την οργή σας φίλοι αναθεωρητές του πάλαι μεγαλείου της Χ.Α. γιατί κινδυνεύετε από πολύ ...πιπέρι στο στόμα. Σε λίγο να δείτε τι θα ξεστομίζετε [μαζί με το πιπέρι...].
________________________________________________ 

aL,mont 8/5/2018, 00:19 π.μ.

     Αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 και τη μεγάλη κολοτούμπα του Νίκου Μιχαλολιάκου η Χρυσή Αυγή έχανε κόσμο. Στη συνομιλία ν,8311 που δόθηκε στη δημοσιότητα [ https://youtu.be/apHLzygdpLA ] στη δίκη της ΧΑ ακούμε τον Σωτήρη Δεβελέκο στο 7:06 να λέει τα χειρότερα για τη κόρη του Μιχαλολιάκου αλλά και έμμεσα για τον ίδιο τον αρχηγό. Η δημοσιότητα αυτής της συνομιλίας κόστισε στο Δεβελέκο τη κλωτσιά γιατί η Ουρανία τον θεωρεί προσωπικό εχθρό. 

Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ κύριε ή κυρία aL,mont εμείς αναρωτιόμαστε γιατί όλα τούτα ο Σωτήρης Δεβελέκος τα εξομολογείται στον Γιώργο Τσακανίκα και δε τα διατυπώνει στον ίδιο τον ένοχο της χρυσαυγουλίστικης οικογενειοκρατίας Νίκο Μιχαλολιάκο: Του ήταν πιο ευχάριστο του Σωτήρη Δεβελέκου να ακούει τη τσιριχτή γυναικεία φωνίτσα του Γιώργου Τσακανίκα να του μιλάει για το ..."κωλαράκι" του από το να διατυπώσει τις καταγγελίες του για την Ουρανία απευθείας στο πατέρα της; Eμείς θα συνιστούσαμε στον Σωτήρη Δεβελέκο να συνέλθει και να ζητήσει συγγνώμη από την Μητέρα του για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε τηλεφωνικώς κι ενώ εκείνη τον ικέτευε να αποδεσμευθεί από τη χρυσαυγουλίστικη συμμορία εκείνος της είπε ότι θα χέσει στο ..τάφο του αδελφού της. 
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.